|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() אריאל מיום שישי בערב כואב לי שורש כף יד ימין, אני די בטוח שביום שבת החזרתי את המפרק למקומו אך אני לא זוכר שום סיבה שהוא יצא ממקומו ביום שישי, בשישי לא עשיתי שום מאמץ כופני ולא קיבלתי מכה אך בשעות הערב התחילו לי כאבים
אני מצרף צילום רנטגן של היד אן תוכל לתת לי חוות דעת עלפיו (אני מחר ממילא אהיה אצל אורטופד אני רק רוצה עוד חוות דעת בנתיים) אני אציין גם שלפני שנתיים שברתי את עצם הסירה http://img80.imageshack.us/my.php?image=6491vx5.png |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() מישהו יודע באיזה שעות אריאל נכס לפורום??? אני כבר רוצה לגשת לבית חולים וזהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני שמתי לב שבדר"כ בשעות ממש מאוחרות באזור 1 בלילה.
![]() |
#4 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ברזילי או קפלן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה גיימר מה זה???????
איך זה קרה לך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואין לי מושג זה לא שבר האזור לא התנפח מיום שישי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פלטינה
|
![]() הי גיימר. אני לא חושב שאני יכול לחוות דעה. לא בדקתי אותך. הצילום על פניו נראה מוזר אבל אני מניח שזה קשור לאיכות התמונה. לא ככה בוחנים צילום, או לפחות לא אני, שלא מיומן בבדיקות של צילום כף יד.
ספר לי מה האורטופד אומר. אריאל
הערה חשובה! ![]() אין האמור באף אחת מהתגובות שלי בפורום מהווה תחליף ליעוץ עם מטפל. היעוץ בפורום מוגבל למידע כללי ויש להתיחס באופן זה בלבד. אשמח לעמוד לרשותכם בקליניקה שלי בכל דבר ועניין. לקביעת תור: 0544737325 אריאל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני, החויה התחתונה מצד ימין אמורה להיות מחוברת או שהיא אמורה להיות מנותקת?? לפי האיור בבריטניקה היא מחוברת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פלטינה
|
![]() זה בהחלט משהו שנראה קצת מוזר, אבל אני לא רוצה להגיד סתם.
הערה חשובה! ![]() אין האמור באף אחת מהתגובות שלי בפורום מהווה תחליף ליעוץ עם מטפל. היעוץ בפורום מוגבל למידע כללי ויש להתיחס באופן זה בלבד. אשמח לעמוד לרשותכם בקליניקה שלי בכל דבר ועניין. לקביעת תור: 0544737325 אריאל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() זה נראה נורמלי
![]() |
#11 |
חבר פלטינה
|
![]() VoRtEx
מה ההכשרה שלך?
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי חזרתי מהאורטופד, הוא אומר שיש לי מספר דלקות גידים בכף היד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל ראשי
|
![]() חבל שלא באת מאוחר יותר, ראיתי את התצלום ורציתי להגיד שהוא נראה תקין על פניו.
בכל אופן רפואה שלמה... יוגי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פלטינה
|
![]() סחטיין על כל הרופאים שיש פה...
![]() ![]() ![]() ![]() חברים, לפני שאתם מביאים את דעתכם על צילום, תציינו בבקשה שאתם רופאים. גם אני, כשאני מסתכל על צילום, עושה זאת בליווי של רופא... אז עם כל הכבוד לכל הרנטגנולוגיים בפורום, תגבילו את עצמכם לסמכויות שלכם. כמובן, אם Vortex ו-Yoggie רופאים, עמכם הסליחה, רק תציינו את זה בפני כולם. תודה, אריאל.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א אתה עושה עבודת קודש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני עדיין לא רופא (דגש על העדיין כי שנה הבאה אני מתחיל לימודי רפואה) אבל יש לי נסיון של מספר שנים כמתנדב במד"א/בתי חולים וראיתי טיפה דברים... כמעט כולם מכירים אותי בפורום ויודעים שאני לא רופא אבל עם זאת אני אציין את זה בפעם הבאה. יום טוב, יוגי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מה עכשיו איתי? רק אימוני רגלים?
|
![]() |
![]() |
![]() |