![]() |
שאלה לאריאל בלבד
אריאל מיום שישי בערב כואב לי שורש כף יד ימין, אני די בטוח שביום שבת החזרתי את המפרק למקומו אך אני לא זוכר שום סיבה שהוא יצא ממקומו ביום שישי, בשישי לא עשיתי שום מאמץ כופני ולא קיבלתי מכה אך בשעות הערב התחילו לי כאבים
אני מצרף צילום רנטגן של היד אן תוכל לתת לי חוות דעת עלפיו (אני מחר ממילא אהיה אצל אורטופד אני רק רוצה עוד חוות דעת בנתיים) אני אציין גם שלפני שנתיים שברתי את עצם הסירה http://img80.imageshack.us/my.php?image=6491vx5.png |
מישהו יודע באיזה שעות אריאל נכס לפורום??? אני כבר רוצה לגשת לבית חולים וזהו
|
אני שמתי לב שבדר"כ בשעות ממש מאוחרות באזור 1 בלילה.
|
ברזילי או קפלן?
|
בואנה גיימר מה זה???????
איך זה קרה לך? |
הי גיימר. אני לא חושב שאני יכול לחוות דעה. לא בדקתי אותך. הצילום על פניו נראה מוזר אבל אני מניח שזה קשור לאיכות התמונה. לא ככה בוחנים צילום, או לפחות לא אני, שלא מיומן בבדיקות של צילום כף יד.
ספר לי מה האורטופד אומר. אריאל |
ציטוט:
ואין לי מושג זה לא שבר האזור לא התנפח מיום שישי |
ציטוט:
דבר שני, החויה התחתונה מצד ימין אמורה להיות מחוברת או שהיא אמורה להיות מנותקת?? לפי האיור בבריטניקה היא מחוברת |
זה בהחלט משהו שנראה קצת מוזר, אבל אני לא רוצה להגיד סתם.
|
זה נראה נורמלי
|
VoRtEx
מה ההכשרה שלך? |
ציטוט:
|
אוקי חזרתי מהאורטופד, הוא אומר שיש לי מספר דלקות גידים בכף היד
|
חבל שלא באת מאוחר יותר, ראיתי את התצלום ורציתי להגיד שהוא נראה תקין על פניו.
בכל אופן רפואה שלמה... יוגי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב, לא הגיע הזמן שתצרף אותי למסנג'ר? yogggie@hotmail.co.il |
סחטיין על כל הרופאים שיש פה... :) הצילום נראה לכולם תקין... סבבה !!! :):):)
חברים, לפני שאתם מביאים את דעתכם על צילום, תציינו בבקשה שאתם רופאים. גם אני, כשאני מסתכל על צילום, עושה זאת בליווי של רופא... אז עם כל הכבוד לכל הרנטגנולוגיים בפורום, תגבילו את עצמכם לסמכויות שלכם. כמובן, אם Vortex ו-Yoggie רופאים, עמכם הסליחה, רק תציינו את זה בפני כולם. תודה, אריאל. |
ציטוט:
ד"א אתה עושה עבודת קודש |
מה עכשיו איתי? רק אימוני רגלים?
|
ציטוט:
אני עדיין לא רופא (דגש על העדיין כי שנה הבאה אני מתחיל לימודי רפואה) אבל יש לי נסיון של מספר שנים כמתנדב במד"א/בתי חולים וראיתי טיפה דברים... כמעט כולם מכירים אותי בפורום ויודעים שאני לא רופא אבל עם זאת אני אציין את זה בפעם הבאה. יום טוב, יוגי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ