|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() האם יש חשיבות לגיוון במקורות הפחמימות?
נגיד לצרוך עוד סוגי פחמימות חוץ מעמילן? או שאין הבדל מהותי בין סוגי הפחמימות.
__________________
knowledge is power ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() צריך וממלץ לגוון בפחמימות יש סיבים תזונתיים וישנם סוגים של סיבים מסיסים ובלתי מסיסים והם ובשביל לקבל את שני סוגי הסיבים צרכים לאכול מאכלים שונים
__________________
mmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() רוב מה הפחמימות שאנחנו אוכלים הם מעמילן (נכון?)
יש צורך בלעשות איזון כשלהוא או שזה בסדר נגיד לצרוך רק לחם בתור פחמימה.
__________________
knowledge is power ![]() |
![]() |
![]() |