|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי
חשבתי לפתוח שירשור \ או סתם אשכול שבו כל אחד רושם מתכון אחד מנצח שלו. מה הכוונה למנצח? הכוונה למתכון שמהווה את אחת מהארוחות שלכם והוא שילוב מנצח של התכונות הבאות: 1. מספיק חלבון עבור ארוחה (נאמר 25 ג'+) 2. מהווה ארוחה בפני עצמה. 3. טעים ופשוט יחסית להכנה. אז זה המתכון שלי: מדובר בשייק פשוט וטעים שמהווה ארוחת בוקר וארחוה לפני השינה. מכיוון שהוא נוזלי אז מאוד קל להכניס אותו לבטן בלי להרגיש מנופחים או כבדים. קלוריות: 800-900 חלבון: באזור 40 זמן הכנה: פחות מ 10 ד כולל ניקוי הכלי ( מדוד בסטופר! ![]() 6-8 כפות גדושות שיבולת שועל סקופ אבקת חלבון 2 כוסות חלב שליש כוס מיים בננה חתוכה 2 כפות דבש המון קרח טוחנים הכול בבלנדר די הרבה זמן כדי לקבל מרקם נוזלי וקליל (אני שם 2-3 ד על השעון) פשוט מושלם ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע אחי ניסיתי וזה אחלה..אבל שתי כפות דבש זה לא יותר מדי?
*עריכה: אגב ניסית את זה עם אגוזי מלך אולי איך זה??(כי אני רוצה להוסיף שומן איכותי בבוקר) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראה לי 900 קלוריות
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() יש פה 600 קלוריות וגם זה בלחץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אתם טועים בגדול...
6-8 כפות גדושות שיבלת שועל 230 \ 300 קלוריות 10 \ 13ג חלבון 2 כוסות חלב 200 קלוריות 11ג חלבון בננה 100 קלוריות 2 כפות דבש 100 קלוריות סקופ חלבון 120 קלוריות 24 גרם חלבון סה"כ: 750 \ 800 קלוריות 45 \ 48 גרם חלבון בבקשה ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() פספסתי תקטע של ה2 כפות דבש אבל עדיין זה לא 900
בש"ש יש לך דיי טעות 8 כפות ש"ש לפני בישול זה 50 גרם = 200 קלוריות |
![]() |
![]() |