|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() החלטתי לשנות לתוכנית AB 4 פעמים בשבוע, במקום ABC 4 פעמים בשבוע
שנמאס עליי כבר. תגידו מה אתם חושבים על התוכנית אימונים הזאת: A חזה: לחיצת חזה עם מוט-10X3 לחיצת חזה עליון מוט-10X3 לחיצת חזה משקולות-2X8 לחיצת חזה עליון משקולות-2X8 טרייספס: לחיצה ידיים צמודות-6X3 לחיצה צרפתית-10X3 בייספס: כפיפות עם מוט-8X3 כפיפות עם דאמבלים-6X3 B רגליים: סקוואט-3X10 דד-ליפט-3X6 תאומים-12X3 גב:פולאובר עם דאמבל-3X8 בנט-אובר-10X3 שראגס-12X3 כתפיים:מילטרי פרס-2X6 הרחקת דאמבלים לצדדים-8X2 הרחקה לצדדים בכיפוף-12X2 ונראה לי שאני יעשה כל שבועיים אימון אחד לאמות כי הם די קטנות ביחס לידיים, למרות שזה יכול לגרום לדלקות. תודה מראש לעוזרים SpitFire |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין גדול אבל:
בחזה- תוריד את הלחיצת חזה עם דאמבלים, ולחיצת חזה עליון עם דאמבלים. במקום זה תוסיף 3 סטים של פלייס. בגב- תוריד את השראגס, אתה עושה דדליפט והטרפזים שלך יתפתחו יפה גם בלי. תוסיף עוד תרגיל- מתח/מסור. אל תעבוד על האמות, הם יתפתחו לבד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי. מחכה לעוד תגובות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי אומר שכדאי לשלב באימוןA חזה יד קדמית וכתפיים כי גם ככה הכתפיים עובדות שם רצח
ובB גב יד אחורית ורגליים ABxABxx |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תודה. עוד תגובות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() וגם לשנות את התרגילים כמו ש-assito אמר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף עוד 3 סטים לגב ועוד 9 סטים לרגליים
אין לך סטים ברגליים בכלל רק 3 סטים לארבע ראשי ולהאמסטרינג? הם שרירים גדולים תכניס פלייס באימון חזה במקום איזה תרגיל אני מעדיף חלוקה בלי התנגשויות אבל איך שאתה רוצה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() היה עדיף שהיית עושה
A-חזה,כתפיים,יד אחורית B-גב,יד קדמית,רגליים ודד ליפ יותר עובד על גב,אז תשים אותו בגב במקום רגליים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תוריד אחד מהתרגלים לחזה ויד קידמית תעביר במקום הרגלים או הכתפיים ככה ניראה סבבה
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי תעיף איזה תרגיל מהחזה (מה שאתה חושב לנכון) תחליף לפלייס \ פלייס בקרוס
תעיף את הפולאובר ותחליף לפולדאון \ מתח. כל השאר נראה תקין. דבר אחד שמפריע זה רק שאתה עובד גב יום אחרי בייספס, אז היד קדמית לא מקבלת ממש מנוחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חזה:
לחיצת חזה עם מוט-10x3 לחיצת חזה עליון מוט-10x3 פלייס\קרוס אובר-8x3 טרייספס: מתיחת תלת ראשי עם 2 ידיים מאחורי הראש 3 לחיצה צרפתית-10x3 בייספס: כפיפות עם מוט-8x3 כפיפות עם דאמבלים-6x3 פטישים 1-2x8 b רגליים: סקוואט-3x10 דד-ליפט-3x6 תאומים-12x3 גב: מתח 3x12 בנט-אובר-8x3 שראגס-6x3 כתפיים:מילטרי פרס-2x6 הרחקת דאמבלים לצדדים-8x2 הרחקה לצדדים בכיפוף-12x2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם! יש רק כמה דברים ששכחתי לומר:
1- אני מתאמן בבית ואין לי פולי ומכשירים. 2-היה מתח והוא נשבר. 3-לדעתי בטרייספס עדיף לשים את הלחיצה הצמודה, כי זה יעזור לי לשפר את הלחיצת חזה (משקלים נמוכים וזה מבאס) 4-אמרתם כל כך הרבה חלוקות, מה הכי טוב בלי התנגשיות וכל זה? תודה מראש + מוניטין לכל מי שעזר |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חזה + טרייספס + כתף קדמית + כתף אמצעית
רגליים + גב + בייספס + כתף אחורית |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התרגילים לגב מפעילים את הכתף האחורית והתרגילים לחזה מפעילים את הקדמית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אתם אומרים על חלוקה כזאת:
A-חזה+טריי+כתפיים B-רגלייים+גב+ביי |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם אומרים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() בקשה תעזרו לי, אני מת להחליף תוכנית, אולי תוכנית כזאת?
A חזה: לחיצת חזה עם מוט-10x3 לחיצת חזה עליון מוט-10x3 פלייס/לחיצת חזה משקולות-8X3 טרייספס: לחיצה ידיים צמודות-6x3 לחיצה צרפתית-10x3 כתפיים: מילטרי פרס-2x6 הרחקת דאמבלים לצדדים-8x2 הרחקה לצדדים בכיפוף-12x2 B רגליים: סקוואט-3x10 דד-ליפט-3x6 תאומים-12x3 גב: פולאובר עם דאמבל-3x8 בנט-אובר-10x3 מסור-12x3 בייספס: כפיפות עם מוט-8x3 כפיפות עם דאמבלים-6x3 בגב אולי להוריד מהפולאובר סט, ומהמסור סט ולהוסיף 2 סטים שראגס? ובחזה פלייס או לחיצת חזה עם משקולות? מוניטין לעוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() למה תכל כך אוהב פולאובר? מה הבעיה עם פולדאון\מתח?
בחזה תעבוד גם עם משקולות זה טווח תנועה ובכלל עבודה מגוונת תמיד עדיפה. ככה הכל נראה סבבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 1) כתפיים תעשה לפני יד אחורית.
2) כתפיים אתה יכול להוסיף סט לכל תרגיל. 3) רגליים הייתי מוסיף אחד לסקוואט ואחד לדדליפט. 4) דמבל מסור הייתי שם תרגיל ראשון בגב.