|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תרשמו פה בבקשה את כל הטכניקות לא תוכניות טכניקות לפיתוח כוח שאתם מכירים למשל rm6 וכולה
|
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו? זה מאוד חשוב לי להכיר את כל הטכניקות קודם כדי שאני יוכל לבחור יותר טוב
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה הכוונה בטכניקות?
"למשל 6rm" ????
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן משהו בסגנון
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
6rm זה טכניקה?? אה אוקיי..אז אני מכיר גם 1,2,3,4,5 RM
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אמרתי בסגנון זאת אומרת חוץ מrm6 טכניקות לפיתוח כוח
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() נו קדימה חברה חוץ מrm זרקו כל טכניקה לפיתוח כוח שאתם מכירים
|
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() -_-' אין לי מושג למה אני עונה בכלל
אם אתה רוצה שיענו לך אתה חייב שהשאלה שלך תיהיה ספציפית ולא מטומטמת ... 6rm זה לא טכניקה ולא שום שיטה לפיתוח כוח, 6rm => המשקל שאתה יכול להרים בתרגיל מסויים 6 פעמים ואז אתה מגיע לכשל (כלומר שאתה לא יכול לבצע חזרה שביעית) יש תוכניות מסוימות שנועדו בעיקר לפיתוח כוח.. תחפש בגוגל 5X5 program זאת תוכנית כוח פשוטה למדי ויעילה
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סבבה לא ניסחתי נכון את השאלה אבל קיצר הבנת למה אני מתכוון משהו כמו סופר סט למשל פשוט שיביאו לי כמה שמות של טכניקות שככה אני יוכל לחפש מאמרים לגביהם |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לזה שום קשר לפיתוח כוח מה שאתה מדבר עליו זה שיטות עבודה אז יש ככה super sets drop sets rest pause x reps pyramids ladders יש בטח עוד מלא שאני לא מכיר
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תוריד לעצמך כאפה של מאמרים ותחזור
|
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() השאלה שלך מופשטת ולא מדוייקת, לגבי שיטות עבודה יש לך מגוון של שיטות במאמרי הפורום.. אתה ראשי לקרוא בהם.. נעול
|
![]() |