|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סתכלו על התוכנית הזאת:
http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/fun/hitworkout.htm זה רק אני או שהתוכנית הזאת בלאי בטירוף ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ווליום קטן מדי.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ווליום זה כמות הסטים הכוללת באימון כפול כמות החזרות הכוללת באימון כן ?
מה הכמות המומלצת לאימון Fbw 3days פר אימון ? מדוע יש אנשים שהולכים לפי כמות הסטים באימון בלבד ויש אנשים שהולכים לפי הווליום ? מה יהיה יותר נכון? לדוגמא, אתה יכול לעשות 5 סטים של חזרה אחת ולהיות בVOLUME=5 או לעשות סט אחד של 5 חזרות ולהיות באותו הווליום. אני מניח שהשני יניב תוצאות טובות יותר מכיוון שטווח החזרות בסט הבודד קרוב יותר לטווח היפרטרופיה... זה נכון ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תגיד, אם אתה עושה 5 סטים... אבל מקרה אחד אתה עושה 5 סטים של 4 חזרות, ומקרה שני 5 סטים של 15 חזרות, איפה אתה חושב שתגדל יותר? במקרה שהבאת-ברור שה5 סטים של החזרה אחת זה יותר ווליום. כי המשקל גדול יותר בכל חזרה. נניח אתה עושה RM1=100kg והRM5 שלך הוא 85kg, אז זה יהיה 500 קילו לעומת 425 קילו של poundage.
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() נראה כמו Hit
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() טרויה החתימה שלך משהו מהסרטים, זה חייב להיות הטוסיק מספר אחת בעולם. :laugh:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() מספר 2...
אני לא מבין מה אנשים מתלהבים מהתחת הזה ראיתי יותר טובים באינטרנט :closedeyes: |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני זוכר היה אז את התחרות של Reef זכתה אחת עם תחת מ-ט-ו-ר-ף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מושעה
|
![]() יש לינק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אל תזלזלו בתוכנית לפני שניסתם אותה
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וTROYA בשבילך: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() חפש בגוגל MISS REEF תמצא עוד מידע ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אז רגע, הווליום זה המשקל הכולל שאתה מרים במשך כל האימון ?
בולט, אז אתה אומר ש5 סטים עם חזרה אחת יהיה אפקטיבי יותר לגדילה מסט אחד של 5 חזרות כי הווליום יהיה גבוה יותר ? זה מוזר, אז למה טווח של 6-15 מומלץ להיפרטרופיה ולא טווחי כוח ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא אמרתי את זה, אמרתי שב5 סטים של חזרה אחת יש יותר פאונדג'. אני מניח שהטווח מומלץ כי מסט אחד של 15-6 אתה תגדל יותר מסט אחד של 2 חזרות או 20 חזרות למשל.
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מה הvolume השבועי (אותו ניתן לפזר על מספר אימונים) המומלץ לכל שריר ושריר פחות או יותר ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ויש לך אותי, שכשעושה 5 סטים של 5 חזרות (ווליום די נמוך) אני מתעורר כאילו דרסה אותי רכבת
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא יודע מאיפה הבאת את הקשר של משקל כולל לאימון\שבוע
לדוגמא פלייס 3x10 במשקל 20 או פלייס 3x6 במשקל 25 לא מבין למה המשקל משנה למשך כמה חזרות אתה עושה אותו, זה שיטות עבודה שונות פשוט
![]() |
#20 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |