|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() הייתי בטוח שאני יודע הכל מצויין ויודע בדיוק מה לאכול ומאז הפסקתי לגדול, וכשעבדתי עם תפריט גדלתי מצויין.
אז הנה בניתי לעצמי תפריט מסודר, תגידו לי מה דעתכם המטרה כמובן עלייה במאסה, אני רוצה להעלות עוד 10 קילו עליי לפחות, לא כל כך מפריע לי לעלות מלוכלך בוקר: 80 גרם שיבולת שועל. חצי קופסת קוטג'/גבינה לבנה. יוגורט 150 גרם כוס חלב 1 כדור מולטי ויטמן-מינרל פחמימות: 53 חלבון: 39 קלוריות: 647 ביניים: 4 פרוסות לחם מחיטה מלאה (משתדל לפחות מחיטה מלאה אם לא אז לחם אחיד) 4 פרוסות גבינה צהובה. פרי ירק פחמימות: 49 חלבון: 24 קלוריות: 597 צהריים (או לפני אימון): 360 גרם פסטה 160 גרם חזה עוף סלט ירקות 2 כפות שמן זית פרי פחמימות: 116 חלבון: 46 קלוריות: 1049 ערב (או שנייה אחרי אימון): 320 גרם פסטה 2 ביצים קופסת טונה סלט ירקות 2 כפות שמן זית 1 כדור מולטי ויטמין פרי פחמימות: 105 חלבון: 45 קלוריות: 1028 לפני שינה: 5 פריכיות אורז חצי גביע קוטג' כף שמן זית פחמימות: 38 חלבון: 15 קלוריות: 438 אחרי אימון: סקופ אבקת חלבון + סקופ וחצי סוכר ענבים סה"כ פחמימות: 361 חלבון: 169 קלוריות: 3759 גובה: 186 משקל: 80 14% שומן |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שומן?
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() א. שומן?
ב. נראה לי שאתה לא מחשב חלבון "חסר", אחרת בארוחות לפני ואחרי אימון היה יוצא לך הרבה יותר חלבון. (לדוגמא בארוחה שנייה שאחרי אימון, רק טונה + 2 ביצים = 44 גר' חלבון. ב360 גר' פסטה יש הרבה מאד חלבון) ג. 5 פריכיות אורז = 38 גר' פחמימות ? זה חדש לי.. ד. עם כזו ארוחה לפני האימון, אתה תחוש עייפות רבה באימון. 360 גר' פסטה + פרי + סלט ירקות.. too much ה. אני הייתי מחליף את הפסטה לפני אימון באורז מלא ואחרי אימון בפסטה מחיטה מלאה. אבל זה רק אני.. סה"כ בסדר, גם מבחינת הסיכום הכללי נראה בסדר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 3,800 קלוריות ל-80 קילו זה לא קצת יותר מדי קלוריות??
ועוד לך שאין לך ח"ח מהיר במיוחד, הוא רגיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי ח"ח מאוד מהיר
מה אתם רוצים משומן? כתבתי שומן! ומין הסתם אני לא אחשב חלבון לא מלא, חלבון שהוא לא מלא אני לא מייחס לו חשיבות בכלל |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מזמןןן כבר דיברו על זה שגם חלבון "חסר" נחשב. גם אם אתה רוצה לאכול פי 2 חלבון מלא לק"ג, עדיין תחשב אותו בצריכה הקלורית! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא זה סתם מבלבל אותי.... אני חושב שגם בלי החלבון הלא מלא יש לי יותר מדי חלבון.
איזה מין חשיבות יש לחלבון לא מלא, הרי הוא לא מכיל את כל החומצות אמינו |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
הושעה
|
![]() נחמד... אחר כך אני ארחיב.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() טעות לא לחשב חלבון מלא, זה בכלל לא משנה, מחשבים חלבון מלא נקודה.
תכתוב כמה שומן בכל ארוחה וכמה שומן סה"כ.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
הושעה
|
![]() למה לאכול כל כך הרבה פסטה? השיטה הטובה ביותר היא פשוט לקנות פסטה ואורז (ומקורות אחרים לפחמימות) עם ריכוז גבוה של פחמימות, ואז לא תצטרך לאכול כל כך הרבה. נגיד, תקנה פסטה עם איזה 70 גרם פחמימות ל - 100 גרם, תאכל 120 גרם של זה, וסגרנו עניין...
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נבדוק את העניין |
|
![]() |
![]() |
![]() |