|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() יופלה 3 אחוז נחשב חלבון טוב כמו גבינות? בגלל שיש בו סוכר אנערף ככה שאם אני אוכל 2-3 גביעי יופלה זה בסביבות ה15-10 גרם חלבון זה חלבון טוב? או שלא כדאי להכניס אתזה לתפריט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() במסה תאכל גם 5% זה לא משנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אם קבעת שאתה אוכל במסה 100 גרם שומן מזה משנה מאיפה הם יבואו??? ראבק אתם משגעים אותי לפעמים עם השטויות שלכם ודימי כדי לעשות לך טוב על הלב: אפשר לרזות עם 3 חפיסות שוקולד ביום(בלבד). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
מבחינת השוקולד אתה באמת תרזה על המשקל אבל שנינו יודעים מה תהיה האפקטיביות של זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תכניס תכניס אין עם זה בעיה.. במיוחד לא במאסה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אין בעיה לאכול
אבל הטעם של זה הוא אותו דבר כמו של ה0% ו1.5% ובהם יש יותר חלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() אני מדבר מפחינת הסוכר זה טוב? שלא ידפוק לי למה אני מנסה להפסיק לאכול ממתקים ושטויות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() כן זה טוב
![]() |
#10 |
|
![]() יש גם יופלה בלי סוכר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
מי אתה חושב שאתה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני נגד ה"תאכל מה שבא לך במאסה"
תתחשבן, תמיד, אתה לא מקצוען ואתה לא על חומרים. קח גרעון קלורי של 350 גג 500 קל' הייתי ממליץ בחום ובאהבה על דנונה 0% בטעמים, גם טעים וגם בריא.
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וסוכר המיתוס הנפוץ שזה נרקב שזה נדפק , הגוף לא יודע מזה סוכר, לחם יתפרק בדם אותו דבר כמו סוכר ויהפוך לגלוקוזה , משמע כפית סוכר = 20 קלוריות = תהנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוקיי שיעור לשון למושון הפטישון... גרעון משמעו חריגה, סטייה מהנורמה. משמע, חיובי ושלילי כאחד. הבעיה שעם השנים הגרעון קיבל קונטוציה שלילית... כמובן שהתכוונתי ל+350 מהתחזוקה. Good Luck Dude! ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() מילון מעת אברהם אבן שושן הגדרה מדוייקת מצוטטת : גרעון - ז' הפסד , מצב כשההוצאה גדולה מן ההכנסה: החנוני התאונן כי העסק נגמר בגרעון: הוא קנה סחורה במאה לירות ונאלץ למכר אותה בשמונים לירות - גרעונו היה אפוא 20 לירות. - [גרעון - גרעונו , גרעונות]. יום טוב ידידי המלומד ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הסוכר שיש בזה זה סוכר לבן ולא מומלץ כל כך בכמויות
אני במסה לוקח 0 % ואת האמת הוא הרבה יותר טעים
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() חם מהתנור
Study Suggests That Sugar Should Not Be Excluded From Slimming Diets Main Category: Obesity / Weight Loss / Fitness News Article Date: 12 Jul 2007 - 15:00 PDT ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין שם שום דבר שאומר שסוכר זה בריא לאיברים פנימיים בסה"כ מדובר שמה שהוא לא יפגע בדיאטה ואני לא טענתי אחרת
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() אני אמרתי שאמרת משהו אחר? , והירקות שאתה אוכל ביום יום הרבה יותר גרועים מהסוכר הלבן הנפוץ.
מה גם נאמר שהכולסטרול השתפר , זה כבר אומר משהו (כמובן שזה לא קשור ממש לסוכר אלא לצריכת השומן אבל עדיין אין זה מעיד על פגיעה באיברים-עדיין) |
![]() |
![]() |