![]() |
יופלה 3 אחוז חלבון טוב?
יופלה 3 אחוז נחשב חלבון טוב כמו גבינות? בגלל שיש בו סוכר אנערף ככה שאם אני אוכל 2-3 גביעי יופלה זה בסביבות ה15-10 גרם חלבון זה חלבון טוב? או שלא כדאי להכניס אתזה לתפריט
|
במסה תאכל גם 5% זה לא משנה
|
תכניס תכניס אין עם זה בעיה.. במיוחד לא במאסה..
|
אין בעיה לאכול
אבל הטעם של זה הוא אותו דבר כמו של ה0% ו1.5% ובהם יש יותר חלבון |
אני מדבר מפחינת הסוכר זה טוב? שלא ידפוק לי למה אני מנסה להפסיק לאכול ממתקים ושטויות
|
כן זה טוב
|
יש גם יופלה בלי סוכר
|
אני נגד ה"תאכל מה שבא לך במאסה"
תתחשבן, תמיד, אתה לא מקצוען ואתה לא על חומרים. קח גרעון קלורי של 350 גג 500 קל' הייתי ממליץ בחום ובאהבה על דנונה 0% בטעמים, גם טעים וגם בריא. |
ציטוט:
|
ציטוט:
וסוכר המיתוס הנפוץ שזה נרקב שזה נדפק , הגוף לא יודע מזה סוכר, לחם יתפרק בדם אותו דבר כמו סוכר ויהפוך לגלוקוזה , משמע כפית סוכר = 20 קלוריות = תהנה. |
ציטוט:
אוקיי שיעור לשון למושון הפטישון... גרעון משמעו חריגה, סטייה מהנורמה. משמע, חיובי ושלילי כאחד. הבעיה שעם השנים הגרעון קיבל קונטוציה שלילית... כמובן שהתכוונתי ל+350 מהתחזוקה. Good Luck Dude!:jockey: |
ציטוט:
מילון מעת אברהם אבן שושן הגדרה מדוייקת מצוטטת : גרעון - ז' הפסד , מצב כשההוצאה גדולה מן ההכנסה: החנוני התאונן כי העסק נגמר בגרעון: הוא קנה סחורה במאה לירות ונאלץ למכר אותה בשמונים לירות - גרעונו היה אפוא 20 לירות. - [גרעון - גרעונו , גרעונות]. יום טוב ידידי המלומד:flowers: |
הסוכר שיש בזה זה סוכר לבן ולא מומלץ כל כך בכמויות
אני במסה לוקח 0 % ואת האמת הוא הרבה יותר טעים |
חם מהתנור
Study Suggests That Sugar Should Not Be Excluded From Slimming Diets Main Category: Obesity / Weight Loss / Fitness News Article Date: 12 Jul 2007 - 15:00 PDT ציטוט:
|
אין שם שום דבר שאומר שסוכר זה בריא לאיברים פנימיים בסה"כ מדובר שמה שהוא לא יפגע בדיאטה ואני לא טענתי אחרת
|
אני אמרתי שאמרת משהו אחר? , והירקות שאתה אוכל ביום יום הרבה יותר גרועים מהסוכר הלבן הנפוץ.
מה גם נאמר שהכולסטרול השתפר , זה כבר אומר משהו (כמובן שזה לא קשור ממש לסוכר אלא לצריכת השומן אבל עדיין אין זה מעיד על פגיעה באיברים-עדיין) |
ציטוט:
ו3 גביעים ייצא לך 25 גר' חלבון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מי אתה חושב שאתה |
עד רבה להפך.
במסה אתה משמין משטויות.. בחיטוב,אתה יכול לאכול וגם להוריד את זה חח.. כמובן שזה מה שאנחנו לא עושים כי אנחנו רוצים לישרוף שומן.. אבל חלס להגיד במסה אפשר הכל כי זה פשוט לא נכון. מי שמתאמן וותיק ובטח טבעי אף פעם לא יעלה בצורה מלוכלכת כמו שאתם מציגים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ