|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מתי אתם מגדירים את סיום תקופת החיטוב ומה בעצם אתם מבצעים שונה מכאן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() סיום תקופת החיטוב זה הזמן שאתה מגיע לאחוז השומן הרצוי (בדר"כ זה 7-10... אבל זה אינווידואלי בעצם) ומאותה התקופה בדר"כ חוזרים בהדרגתיות לתקופת המאסה
לוקחים שבוע - שבועיים עם מאזן נייטרלי (לא עולה במשקל ולא יורד) ועם העלאה הדרגתית בפחמימות, ואז מפגיז עם מאסה ![]()
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני יגיד לך מה אני עושה כאשר אני מסיים חיטוב
לוקח 3 ימי העמסה לאחר מכן שבועיים נטרלי ושרוב הקלוריות יבואו מפחמימות ולבסוף מסה עם 600-300 קלוריות מעל התחזוקה
__________________
להיות או לא להיות זאת השאלה ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מזה ימי העמסה?=\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ימים שצריכת הפחמימות היא מוגברת במיוחד
__________________
![]() |
![]() |
![]() |