|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בטוח שלכולם פה יש כל מיני דברים קטנים שיכולים לדפוק תאימון ואת החשק להתאמן ולבוא יום אחרי זה שוב :p אז יאללה תתחילו לשתף אחיםםם :p
![]() |
#2 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חחח לא ממש קיים..אבל אם אם אם אם אולי אולי אולי...זה הילדים הגדולים מטר 90 על 60 קילו והם באים בחמולה וכל אחד שעה על מכשיר ועושים פוזות כל הזמן ...אני עושה חתירה בפולי תחתון והם מתחילים לצחוק על זה שאני מזיע...-_-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה בא בשיא המוטיביציה לחד"כ ובא ללחוץ חזה וכבר בחימום (מוט בלי משקל בכלל) אתה מרגיש את הדלקות בכתפיים.
או לחילופין, לא הרגשת את הדלקות בכתפיים בימום ואתה מתחיל להעמיס משקל, בא לשים פלטות על המוט וכשאתה מרים את הפלטות אתה כבר מרגיש את הדלקות במפרק של היד. סעמק.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סעמק הכתפיים האלה. מחזק את ההרגשה. הן מונעות המון הנאות.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין ככה כל הימים האחרונים אצלי,יש לי דלקת איזושהי בכתף ימין מעפן... במיוחד כשזה בא על חשבון לחיצות חזה כשאתה רוצה לשבור את השיא האישי שלך ב RM מסויים על משקל מסויים. + כשבאים לאימון אחרי עבודה\חוסר שינה או פשוט עייפות מעפנה בגלל החום. כשאיזה זקנים\ילדים\זקנות 40+באות להפריע לך וחושבות שהם בעלי המכון. כשאני מגיע לאימון ומגלה שהוא פחות חזק מהקודם. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שהחדר כושר עמוס ואי אפשר לזוז..
ומלא אנשים מחכים למוט שאתה בדיוק משתמש בו ועוד מלא דברים .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() שאני רעב באמצע האימון!
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מקצועי
|
![]() 1.כמו שרשמו פה,כשאתה בא כולך עליז לאימון בהרגשה שעברו הדלקות,פתאום בום תמרגיש תדלקת,כולך בבאעסה
2.שאתה בא עם מוטיבציה אנרגטי,המכון מפוצץ,מחניק,בא לך לרצוח מישהו 3.כשכל המכון מלא בבנים |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() זה לוקח את כל מה שתביאו פה - שאתה חייב לחרבן באמצע האימון.
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח כשה אני מיתאמן לבד... בדרך כלל זה לא קורה אבל חפיף. אין חשק לא הולך לא הולכים עם הראש בקיר עושים אימון יחחסית קל וממשיכים לחיות
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() בחיים שלי לא הרגשתי או היה קיים אצלי כזה דבר
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
*באמצע סקוואט
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
תמיד אחרי החירבון אני מרגיש טוב כזה..כאילו עישנתי איזה באנג ואז אתה חוזר לאימון רגוע ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
עוד משהו זה שמישהו ששומר עליך רואה שאתה זקוק לעזרה, נגיד בדחיקה, וישר לוקח את העניינים לידיים- מרים את המוט ומחזיר אותו למקום- והורס לך את הכול!
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
שונא שזה קורה!!! אשכרה אתה מרגיש כאילו הסט לא שווה כלום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |