|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() בנתיים אני מעלה רק 2 תמונות אבל אני אעלה עוד..כי זה לא מספיק
1.http://img112.imageshack.us/img112/6...56largejt5.jpg 2.http://img239.imageshack.us/img239/5...55largeif7.jpg התמונות האלה אחרי חודש חיטוב(מתוך 3 חודשיים) לפני התחרות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הו פאק.
אני מבין למה אתה נקרא ביגביט. + הכול גדול, הכול יפה, השריר נראה בוגר ובאמת שיש מאסה, אבל מה שלוקח את הכול בהליכה, זה הכתפיים שלך. עצומות. + אתה הרבה יותר מדי חטוב בשביל חודשיים לפני תחרות.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
ביגביט, נראה די טוב, באיזו קטגורייה אתה מתחרה? החזה והגב נראים חלשים ביחס לידיים ולכתפיים אני מציע שעד התחרות לא תפרסם עוד תמונות תן קצת הפתעה לתחרות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איזו כתף יש לך בבק דאבל בייספס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בנאדם אתה ענקי!!!
יש לך ידיים פשוט מטורפות והכתפיים שלך ברמה של אולימפיה! התלהבתי רצח שפוך קצת נתונים(גיל,גובה,משקל והיקפים)וכמובן עוד תמונות
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ידיים וכתפיים ענקיות!!!!!!!! גם רגליים די גדולות!!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() כתפיים\בייספס\טרייספס מעולים!
חיטוב מצוין גם גב לא חסר לך בהצלחה בתחרות נאבא או IFBB או שניהן? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
אני אתחרה רק בנאבא.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() כתפיים מרשימות מאוד
הבייספס לא רע למרות שהוא קצר קצת טרייספס עגול ויפה ,קבל ח"ח הרגליים לא רעות למרות שהחבליים שלך (האמסטרינגס בלשון העם ) לוקים בחסר חיטוב מרשים ,מקווה שילך לך טוב בתחרות
![]() |
#10 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
הבעיה שהאמסטרינג נובעת מזה שאני מתאמן במכון בלי כפיפת ברכיים..אז אני נאלץ לעבוד על האמסטרינג בפשיטת ברכיים ודד ליפט אני לא ממש אוהב לעשות..רק עכשיו התחלתי עם זה..אז באמת האמסטרינגס שלי חלש..אבל אני עובד על זה.. בכל מקרה תודה אחי על הפרגון (= |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
בכיף אני אוהב לפרגן למי שמגיע לו אני הייתי מציע לך לשקול להחליף מכון למקום קצת יותר מקצועי איכות המקום שאתה מתאמן בוא משפיעה ביחס ישיר על ההישגים שלך אני ידוע שאני עליתי במסה קרוב ל11 קילו אחרי שהחלפתי מכון לפני שנה וחצי ,ובמכון החדש עשיתי את המעבר מ90 קילו פלוס ל100 קילו פלוס ,ללא שינוי מהותי בתזונה או באימונים ,פשוט הגישה לציוד איכותי יותר ,משקלים כבדים יותר ,ואווירת אימונים אינטנסיבית יותר ,תורם רבות לאימונים דרך צלחה ,ואני בטוח שאתה תעשה לנו המון כבוד בתחרות ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
אבל עכשיו אני מתאמן במכון מסויים שאני עובד בו..אז זה יותר נוח להכניס אימון באמצע משמרת של 8 שעות מאשר לפני משמרת או אחרי משמרת..מותר לי שם לצאת לכל הארוחות שלי ולהתאמן בזמן משמרת..וזה יתרון..החסרון באמת הוא במחסור ב2-3 מכשירים משמעותיים..אבל בקרוב פותחים shape בחדרה לייד הבית שלי אז אני אנסה להתקבל לעבוד שם חח (= |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה חיטוב ואחלה מאסה.
כתפיים וזרועות מרשימים מאוד. בהצלחה בתחרות!
![]() |
#14 |
נפיחון
|
![]() ססססססססוווווווווווססססססססססססס הלוואי עליי כזה טרייסיפ וכתף אחוריתת כל הכבוד אחי פשוט כל כבוד!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() נראה מעולה.
שייפ יפה מאוד ביחס לתקופה, אתה תוכל להגיע מוכן ליום הקובע. בהצלחה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מפתח גוף מתחרה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() נראה מעולה!
בהצלחה בתחרות
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה לא מבין כמה מוטיבציה נתת לי עכשיו...
אתה נראה מדהים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אור אתה נראה מצויין!!
הכתפיים והידיים שלך זה משהו נדיר. רק עכשיו אני מבין כמה תמונות מורידות מהמאסה של מישהו לעומת המציאות. ד"א אם אתה שואל מאיפה אני מכיר אותך אז התאמנתי 3 חודשים במכון בכרכור, אבל הפסקתי בגלל בגרויות, דיברתי איתך פעם על התחרות וזה, שהיית באימון יתר ובדיוק התחלת חיטוב אאל"ט.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() וואו בנאדם נראה מעולה
כל הכבוד הרבה בהצלחה בתחרות!!