|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן במכון שבמתנ"ס ליאו באק,חיפה
הלכתי היום לניסיון והתרשמות בlife&fitness ,היה נחמד אבל לא יותר מיזה. המכשירים אכן משוכללים יותר, המקום אכן גדול יותר אבל הרגשתי כמו דג מחוץ למים חחח האווירה שונה לא כמו האווירה החמה שיש אצלינו במכון למרות שיש חסרונות רבים אני מצהיר בזאת שאין כמו המכון שלי ![]() ![]() האם גם לכם היה מקרה שכזה?! אני מת מעייפות והלכתי לישון אם יש טעויות תגידו ואתקן בבוקר:closedeyes:
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המכון גדול ועם המון ציוד.. מצד שני.. איפה השכונה שיש אצלנו במכון ? כל אחד שמה יותר טמבל מהשני.. וגם לא חסרים שמה דברים מי יודע מה.... אני לא עוזב את המכון שלי לטובת מכון גדול אחר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ככה זה אחי כל מכון שהתאמנתי פה שלא המכון שלי הרגשתי מנוכר
לא רגיל אין אווירה נעימה,אבל צריך להתרגל לזה אם אתה עובר ממכון למכון למצוא את האנשים הנכונים
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח אופה אני רואה יש פה קהילה מליאו באק... איך קוראים לך?ואיך אתה ניראה שנוכל להגיד לך שלום...
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מחר אתה שם ? בן כמה אתה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:):):):) אדיר , ידעתי שאתה פה. אתה לא חייב לרשום את השם שלי אבל אתה יודע מי אני ![]() שי גם אתה יודע מי הוא. זה החבר השמיניסט שלנו. ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני רואה אותך כמעט כל יומיים בחדר כושר ואתה יודע שאני בישראלבודי ואף פעם לא אמרת על זה מילה :O |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() גם אצלי זה ככה אבל בגלל עניין כספי.
כי אצלנו עולה חודשי 170 וגם מכון קטן ומסריח ויש בו בקושי מיכשור משכולל וכו'. רק עכשיו שמו קולר שיהיה משהו לשתות. הייתי מחליף את מהכון שלי בכיף במכון אחר בחולון כמו הקטנרי בריזה וכו' |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל מקצועי
|
![]() גם לי קרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() לכל מכון חדש שמגיעים, לוקח קצת זמן להתאקלם.
אני התאמנתי מספר חודשים בפנורמה. אחל'ה מכון! כל הציוד של Hammer. חברה מהמובילות בציוד לחדרי כושר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אצלי גם הכי שכונתי... אבל הכי כיף ככה! זה נותן אווירה שבאמת באים לעבוד ולא להתפלצף.
במכון שלי אין אפילו מקום לסקוואט בקושי בנץ חח אני צעושה סקוואטים בסמיט' >.>
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() רק לנו יש מכון שנראה כמו מחסן רהיטים בשכם?
פמלי בקרית אתא |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לא נורא אחי העיקר הכוונה
![]()
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אז מי זה IRON-MASS ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אושר..
שנגיד לך שלום אתה תזהה
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא כבר יודע הכל, נפגשנו בקונגרסים. ![]()
![]() |