![]() |
המכון שלי
אני מתאמן במכון שבמתנ"ס ליאו באק,חיפה
הלכתי היום לניסיון והתרשמות בlife&fitness ,היה נחמד אבל לא יותר מיזה. המכשירים אכן משוכללים יותר, המקום אכן גדול יותר אבל הרגשתי כמו דג מחוץ למים חחח האווירה שונה לא כמו האווירה החמה שיש אצלינו במכון למרות שיש חסרונות רבים אני מצהיר בזאת שאין כמו המכון שלי:):flowers: האם גם לכם היה מקרה שכזה?! אני מת מעייפות והלכתי לישון אם יש טעויות תגידו ואתקן בבוקר:closedeyes: |
ציטוט:
המכון גדול ועם המון ציוד.. מצד שני.. איפה השכונה שיש אצלנו במכון ? כל אחד שמה יותר טמבל מהשני.. וגם לא חסרים שמה דברים מי יודע מה.... אני לא עוזב את המכון שלי לטובת מכון גדול אחר. |
ככה זה אחי כל מכון שהתאמנתי פה שלא המכון שלי הרגשתי מנוכר
לא רגיל אין אווירה נעימה,אבל צריך להתרגל לזה אם אתה עובר ממכון למכון למצוא את האנשים הנכונים |
ציטוט:
:ohmy: |
גם אצלי זה ככה אבל בגלל עניין כספי.
כי אצלנו עולה חודשי 170 וגם מכון קטן ומסריח ויש בו בקושי מיכשור משכולל וכו'. רק עכשיו שמו קולר שיהיה משהו לשתות. הייתי מחליף את מהכון שלי בכיף במכון אחר בחולון כמו הקטנרי בריזה וכו' |
ציטוט:
חח אופה אני רואה יש פה קהילה מליאו באק... איך קוראים לך?ואיך אתה ניראה שנוכל להגיד לך שלום... |
ציטוט:
מחר אתה שם ? בן כמה אתה ? |
גם לי קרה
|
לכל מכון חדש שמגיעים, לוקח קצת זמן להתאקלם.
אני התאמנתי מספר חודשים בפנורמה. אחל'ה מכון! כל הציוד של Hammer. חברה מהמובילות בציוד לחדרי כושר. |
אצלי גם הכי שכונתי... אבל הכי כיף ככה! זה נותן אווירה שבאמת באים לעבוד ולא להתפלצף.
במכון שלי אין אפילו מקום לסקוואט בקושי בנץ חח אני צעושה סקוואטים בסמיט' >.> |
ציטוט:
:):):):) אדיר , ידעתי שאתה פה. אתה לא חייב לרשום את השם שלי אבל אתה יודע מי אני:) שי גם אתה יודע מי הוא. זה החבר השמיניסט שלנו. :sbb4: |
ציטוט:
אני רואה אותך כמעט כל יומיים בחדר כושר ואתה יודע שאני בישראלבודי ואף פעם לא אמרת על זה מילה :O |
ציטוט:
אדיר עכשיו אני יודע מי אתה.. אני יגיד לך שלום כשאני יראה אותך:jockey: |
רק לנו יש מכון שנראה כמו מחסן רהיטים בשכם?
פמלי בקרית אתא |
לא נורא אחי העיקר הכוונה:)
|
אז מי זה IRON-MASS ? :ohmy:
|
אושר..
שנגיד לך שלום אתה תזהה |
ציטוט:
הוא כבר יודע הכל, נפגשנו בקונגרסים.:sbb4: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ