|
![]() |
#1 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() כשעושים Deload מקצצים במשקלי העבודה או במספר הסטים או בתדירות או במה?
תודה.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא בטוח במה שאני אומר אבל זה אמור להיות הפחתה משמעותית במשקלים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שהDELOAD עושים פעם בשבוע(במיקרים חריגים שלוש ) כדי לתת לגוף ולנפש לנוח.
Part of the problem with the deload, in my opinion, is that for it to be effective, you need to deload entirely. The best example of this was my experience at the University of Arizona. During our off-season workouts, we would deload every 5th and 10th week (in a 12 week cycle). The first two years of this, we would deload the lifting but would increase the running volume. This never worked very well. The last couple of years, Dan Wirth changed the program and had us deload both the lifting and the running on weeks 5 and 10. By increasing the running/decreasing the lifting, we never got the full effect of the deload. יש לי מן מאמר על זה ,עם תירצה אז אני יוכל לשלוח לך... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אני מוריד משקלים ב30-40 אחוז, אני זוכר שמישהו אחר פה המליץ לקצץ בווליום. תדירות אין סיבה לשנות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כמו משה, גם אני חושב שאין מקום לשנות תדירות.
לגבי במה לקצץ - נפח או ווליום - אפשר באחד מהם, שניהם, זה לא קריטי, העיקר שהגוף ומע' העצבים תתאושש... עניין של משחק.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כולכם עושים Deload פעם בשבוע? אתם באמת כל שבוע עושים אימון אחד קל מאוד?
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני מניח שזה תלוי בתוכנית....ב5x5 למשל אתה גם מוריד מהתדירות ומהנפח
![]() |
#9 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() תודה על התגובות.
עשיתי חיטוב של פול באדי, אבל 3 אימונים ל10 יום ולא לשבוע (אני מתאושש לאט והעצימות גבוהה) ואני עובר לשבועיים מאוזן וחשבתי שזה יהיה נחמד לעשות deload ולשפר קצת את הטכניקה בתרגילים בו זמנית וכו', שאלתי את דעתכם כי... אף פעם לא עשיתי deload :laugh:
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית מוריד מהעצימות.
זה מאפשר לך לעשות את התרגילים מבלי להעמיס על מערכת העצבים אבל אתה יכול לשמור על ה-motor patterns בתרגילים במהלך הדילואד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
דילואד טוב , זה שאתה מחליף את כל התרגילים שאתה בכלל עובד עליהם ונגיד עובר לבידוד בדאמבלים או חצי בידוד ועובד ב90% מהביצועים , המטרה היא שתוכל לבצע אימון ולשבור שיאים כמו לפני הדילואד(אם תרצה) בכל אחד מימי הדילואד ולא לצרוך יותר מידי מנוחה
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() בעיקר מקצצים במשקלים , תחתוך בסביבות ה 50% ,גם בווליום אפשר.
מה שכן, למה לא לתת איזה מנוחה של 9 ימים וגמרנו? יעיל או לא יעיל ,זאת האופציה הכיפית... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה צוחק? חשבתי ש30% שמשה הציע זו הגזמה... איך 50%? ומנוחה לא בא בחשבון.
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
*)בבקשה:P
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
אולי בגלל שאתה בחיטוב , אז עדיף שתוריד קצת פחות ,אבל עדיין ,אלה בסך הכל 3 אימונים של 50% , זה לא נורא ובFBW לרוב הווליום ממילא נמוך אז אין טעם לקצץ בו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני יוצא מחר מחיטוב, לשבועיים תחזוקה. אני מתכוון להשתפר באירובי בתחזוקה כדי שבשלב הבא של החיטוב הוא יהיה לי יותר קל. אני גם רוצה לשפר טכניקה בכמה תרגילים וכו'.
ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
נתתי פה סוג של רעיון, תביע את דעתך בבקשה.
![]() |