ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Deload (https://israelbody.com/showthread.php?t=11251)

Bullet 01-06-07 23:10

Deload

כשעושים Deload מקצצים במשקלי העבודה או במספר הסטים או בתדירות או במה?

תודה.

Mazoz3 01-06-07 23:53

אני לא בטוח במה שאני אומר אבל זה אמור להיות הפחתה משמעותית במשקלים.

AB6Killer 02-06-07 00:05

אני יודע שהDELOAD עושים פעם בשבוע(במיקרים חריגים שלוש ) כדי לתת לגוף ולנפש לנוח.

Part of the problem with the deload, in my opinion, is that for it to be effective, you need to deload entirely. The best example of this was my experience at the University of Arizona. During our off-season workouts, we would deload every 5th and 10th week (in a 12 week cycle). The first two years of this, we would deload the lifting but would increase the running volume. This never worked very well. The last couple of years, Dan Wirth changed the program and had us deload both the lifting and the running on weeks 5 and 10. By increasing the running/decreasing the lifting, we never got the full effect of the deload.

יש לי מן מאמר על זה ,עם תירצה אז אני יוכל לשלוח לך...

m0she 02-06-07 08:08

אני מוריד משקלים ב30-40 אחוז, אני זוכר שמישהו אחר פה המליץ לקצץ בווליום. תדירות אין סיבה לשנות.

Daniel-Barak 02-06-07 09:44

כמו משה, גם אני חושב שאין מקום לשנות תדירות.
לגבי במה לקצץ - נפח או ווליום - אפשר באחד מהם, שניהם, זה לא קריטי, העיקר שהגוף ומע' העצבים תתאושש... עניין של משחק.

gman 02-06-07 10:20

כולכם עושים Deload פעם בשבוע? אתם באמת כל שבוע עושים אימון אחד קל מאוד?

Daniel-Barak 02-06-07 12:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
כולכם עושים Deload פעם בשבוע? אתם באמת כל שבוע עושים אימון אחד קל מאוד?

אם השבוע שלך ממש אינטנסיבי, לעשות דילואד אחת לשבוע זה בסדר. בד"כ זה לא קורה לרוב המתאמנים, לכן מי שמקפיד, עושה בד"כ כל 3-4 שבועות.

THE_JUGGERNAUT 02-06-07 12:15

אני מניח שזה תלוי בתוכנית....ב5x5 למשל אתה גם מוריד מהתדירות ומהנפח

Bullet 02-06-07 12:36

תודה על התגובות.
עשיתי חיטוב של פול באדי, אבל 3 אימונים ל10 יום ולא לשבוע (אני מתאושש לאט והעצימות גבוהה) ואני עובר לשבועיים מאוזן וחשבתי שזה יהיה נחמד לעשות deload ולשפר קצת את הטכניקה בתרגילים בו זמנית וכו', שאלתי את דעתכם כי... אף פעם לא עשיתי deload :laugh:

igorek 02-06-07 13:38

אני אישית מוריד מהעצימות.
זה מאפשר לך לעשות את התרגילים מבלי להעמיס על מערכת העצבים אבל אתה יכול לשמור על ה-motor patterns בתרגילים במהלך הדילואד.

Leo 02-06-07 15:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
כשעושים Deload מקצצים במשקלי העבודה או במספר הסטים או בתדירות או במה?

תודה.

בהכל.
דילואד טוב , זה שאתה מחליף את כל התרגילים שאתה בכלל עובד עליהם ונגיד עובר לבידוד בדאמבלים או חצי בידוד

ועובד ב90% מהביצועים , המטרה היא שתוכל לבצע אימון ולשבור שיאים כמו לפני הדילואד(אם תרצה) בכל אחד מימי הדילואד ולא לצרוך יותר מידי מנוחה

igorek 02-06-07 16:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
בהכל.
דילואד טוב , זה שאתה מחליף את כל התרגילים שאתה בכלל עובד עליהם ונגיד עובר לבידוד בדאמבלים או חצי בידוד

ועובד ב90% מהביצועים , המטרה היא שתוכל לבצע אימון ולשבור שיאים כמו לפני הדילואד(אם תרצה) בכל אחד מימי הדילואד ולא לצרוך יותר מידי מנוחה

למה להחליף תרגילים? זה לא תורם בכלום, אתה סתם מאבד את היכולות המוטוריות בתרגילים שעשית ולא בטוח שתצליח לשבור שיאים ברגע שתסיים את הדילואד.

הזברה 02-06-07 21:26

בעיקר מקצצים במשקלים , תחתוך בסביבות ה 50% ,גם בווליום אפשר.

מה שכן, למה לא לתת איזה מנוחה של 9 ימים וגמרנו?
יעיל או לא יעיל ,זאת האופציה הכיפית...

Yoshi-Moto 02-06-07 21:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igorek
למה להחליף תרגילים? זה לא תורם בכלום, אתה סתם מאבד את היכולות המוטוריות בתרגילים שעשית ולא בטוח שתצליח לשבור שיאים ברגע שתסיים את הדילואד.

תגיד איגור, מאיפה החתימות האלה?! הרגת אותי עכשיו!!!

Bullet 02-06-07 21:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי הזברה
בעיקר מקצצים במשקלים , תחתוך בסביבות ה 50% ,גם בווליום אפשר.

מה שכן, למה לא לתת איזה מנוחה של 9 ימים וגמרנו?
יעיל או לא יעיל ,זאת האופציה הכיפית...

מה?! 50%?!
אתה צוחק? חשבתי ש30% שמשה הציע זו הגזמה... איך 50%?
ומנוחה לא בא בחשבון.

Yoshi-Moto 02-06-07 21:59

ציטוט:

מה?! 50%?!
ומנוחה לא בא בחשבון.

תגיב לי על התגובה בפוסט על החזרה לאימונים(בפורום אימונים)

*)בבקשה:P

הזברה 02-06-07 22:18

ציטוט:

מה?! 50%?!
ומנוחה לא בא בחשבון.

הדלוד שאני מכיר ,הוא שלוקחים הפסקה של משהו כמו שבוע ומקצצים בווליום או במשקלים . אם התכוונת לדלוד כזה ,אז למיטב הבנתי הכוונה היא פשוט לתת לגוף לנוח ולהשתקם בלי לרדת וכן, לרדת ב50 אחוז מהמשקל ל3 אימונים עושה את זה...

אולי בגלל שאתה בחיטוב , אז עדיף שתוריד קצת פחות ,אבל עדיין ,אלה בסך הכל 3 אימונים של 50% , זה לא נורא ובFBW לרוב הווליום ממילא נמוך אז אין טעם לקצץ בו.

Bullet 02-06-07 22:20

אני יוצא מחר מחיטוב, לשבועיים תחזוקה. אני מתכוון להשתפר באירובי בתחזוקה כדי שבשלב הבא של החיטוב הוא יהיה לי יותר קל. אני גם רוצה לשפר טכניקה בכמה תרגילים וכו'.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
תגיב לי על התגובה בפוסט על החזרה לאימונים(בפורום אימונים)

*)בבקשה:P

לא הבנתי, איזה תגובה?

Yoshi-Moto 02-06-07 22:57

ציטוט:

אני יוצא מחר מחיטוב, לשבועיים תחזוקה. אני מתכוון להשתפר באירובי בתחזוקה כדי שבשלב הבא של החיטוב הוא יהיה לי יותר קל. אני גם רוצה לשפר טכניקה בכמה תרגילים וכו'.

לא הבנתי, איזה תגובה?

http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=21998

נתתי פה סוג של רעיון, תביע את דעתך בבקשה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:49.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ