|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי לקנות מוט W, עכשיו אני מתלבט כי אני לא יודע אם אפשר לעשות בנץ' פרס איתו כמו שאפשר עם מוט ישר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי לך על הw בכל מקרה מוט ממש מצוין
חדר שלי פתח מאין חדר כושר במקלט שלו וקנה מוט W והוא משתמש למלא דברים יד קדמית,יד אחורית גב ואפילו לחיצת חזה!(למרות שעדיף אולימפי גם עם W זה סבבה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מוט W ללחיצת חזה זו פשרה מאוד צנועה, בהשוואה למוט ישר ארוך.
קנה מוט ישר ארוך, אם אתה מתכון גם ללחוץ חזה על ספה איתו, הכי טוב עם מוט W אפשר לעשות עוד אי אלו תרגילים אחרים. גם עם מוט ישר ארוך
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע פשוט יש לי ספה אבל אין לי את המתקן ששמים עליו את המוט, לא יודע איך קוראים לו.. ככה שיהיה לי יותר נוח להחזיק את ה-w ואחר כך לקום איתו אחרי בנץ' פרס.. כרגע אני עושה לחיצה רק עם דאמבלים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל חשבתי שבמידה ואני לא אגיע לכשל אחרי הסט אני אצליח לקום עם המשקולת לא? או שאני יבקש ממישהו לקחת אותה ממני, במחשבה שניה אני מתאמן לבד ככה שאין מישהו שיעזור לי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
דבר שני - יהיה יותר טוב אם יש מעמד שכזה לשים עליו את המוט, מאשר לסמוך על זה שתוכל להזיז את המוט (אתה לא, כשעייפים בחזרות לא מצליחים להוזיז יותר מידי, מלבד לדחוק את המוט, וגם זה בקושי), או לחילופין מישהו שייקח ממך את המוט עם המשקל, כי לא בטח שהוא יוכל להרים אותו, ולא בטוח שהוא יעשה את זה מהר - אם לא, אתה תפגע. בשורה התחתונה - מעמד
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי
|
![]() לדעתי מוט ישר ארוך ומוט דבליו הם פחות או יותר עם אותם ביצועים,חוץ מהביצוע של יד קדמית עם הדבליו..
לחיצת חזה אפשר עם שניהם,אין הבדל בתנועה. לחיצת כתפיים כנ"ל לחיצה צרפתית כנ"ל(למרות שיותר נוח עם דבליו) בנט אוור ראוז כנ"ל בעקרון הכל זה אותו דבר..חוץ מתרגילים שמשתמשים עם מפרק כף היד,שכמובן מוט דאבליו יותר נוח. עשיתי פעם לחיצת חזה עם מוט דאבליו במכון(העמדה הייתה תפוסה אז לקחתי דבליו והלכתי לספה ריקה) ואת האמת היה יותר נחמד והרגשתי לא פחות את החזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר למה שאמרתי שאין לי איפה לשים את המשקולת אחרי שאני מסיים את הסט ואני חייב לקום איתו, יש למישהו הצעות? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() עדיף W ניראלי... יותר נוח לעבוד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() למרות שזה נשמע פרימיטיבי,חבר שלי למשל מניח מזרון-שתיים בצד שלו וכשהוא מסיים הוא פשוט כאילו מפיל על הצד את המוט...
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|