|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האם כדאית?
האם החלבון שבחלב איכותי למסה? אני כרגע שותה חלב ביום בין חצי ליטל לליטר.
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
מכיוון שיש מיליון מחקרים שמוכיחים שחלב הוא נ-ו-ר-א-י לגוף מצד שני הוא מאוד יעיל כשזה מגיע לפיתוח גוף ואתה יכול לראות המון חבר'ה שמתחילים תוכניות של ss שעולים במשקלי עבודה ובמשקל שלהם בצורה די מטורפת בעיקר בגלל הליטרים של החלב שהם צורכים יחד עם הארוחות... לשיקולך.. אישית, אני לא צרכתי חלב כבר חודשים אולי יותר, אבל לאחרונה גמעתי שלוש קרטונים של חלב עיזים ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עפי המחקרים גם לא בריא?
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל הפורום
|
![]() על פי מרבית המחקרים החלבון מן החי הוא הגורם הראשי להרבה בעיות.. מצד שני יש מחקרים שמראים הפוך.
הייתי יותר מסתמך על התוצאות ועל התחושות האישיות שלך, ייתכן וחלב טוב לך וייתכן שלא..
![]() |
#5 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל הפורום
|
![]() חלבון מן החי לא כל כך שטן ויאיר לפיד כן
![]()
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() טוענים שהוא גורם כביכול לבעיות בגלל שלגוף קשה לפרק את החלבון שלו וגם בגלל הפיסטור שכנראה משמיד את כל מה שטוב בו מבחינת אנזימים וכו.
בכל מקרה זה אחלה גיינר טבעי. אפשר ככה בכיף להשלים קלוריות ולקבל גם חלבון גם שומן וגם פחמימות. אני לא שותה חלב כבר תקופה ארוכה ואני שמתי לב שברגע שאני שותה זה גורם לי לבעיות עור ולעוד בעיה כלשהיא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה העיקרית עם כל חלב היא שהגוף בעצם לא יודע איך להתמודד איתו, וככה אתה גורם עומס רב למערכת העיכול.
תזכור גם שבחלב יש המון נתרן ככה שבכמויות גדולות הוא יתרום בעליית המראה הנוזלי, אבל כל אחד ומה שמעניין אותו. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אכילת מוגברת + אירובי מוגבר= ? | steaua rosie | תזונה ותוספים | 12 | 29-12-09 19:07 |
אימון לשריפת שומן מוגברת - תרגיל-אירובי-תרגיל-אירובי | wickedlasers | אימונים | 12 | 12-09-08 18:43 |
צריכה עזרה | נעה1234 | תזונה ותוספים | 10 | 16-07-08 01:13 |
תה לשריפת שומן מוגברת | ThaiB0X | תזונה ותוספים | 2 | 22-06-07 12:02 |
צריכת חלבון מוגברת למשך מספר שנים | dimax | תזונה ותוספים | 4 | 12-01-07 18:50 |