|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אז אחרי טיפ רציני מחבר חדש שיצא לי לפגוש בחו"ל, שיש לציין שנראה כמו מכולה להובלת עופות, [קרנף ביצות! :$ ]
החלטתי לתת ניסוי רציני עם נושא התזונה. ההמלצה כללה בעיקר שינוי של טיימינג באוכל ובתוספים והשינוי [אחרי שבוע, גם את זאת יש לציין] הוא עצום! וכך הדברים: האוכל לא משתנה, הארוחות נשארות 7 ארוחות ליום. בבוקר, שותים סקופ אחד של חלבון וחצי סקופ של גיינר. בארוחת עשר לוקחים כדור אחד של BCAA כדור של ויטמין D וכדור של אומגה 3. חצי שעה לפני אימון, חצי סקופ אבקת חלבון, 4 גרם קריאטין, 10 גרם סוכר ענבים וכדור BCAA. אחרי אימון סקופ גיינר סקופ אבקת חלבון 10 גרם סוכר ענבים ו4 גרם קריאטין. ולפני שינה כדור BCAA כדור אומגה 3 כדור מגנזיום ו2 כדורים ויטמין C [1000MG] השינוי הוא מעט במינון יותר בטיימניג. בשבוע אחד עליתי קילו וקצת ונראה כאילו התחטבתי, [לא מדוד בשומן אלא במראה] יש לציין שאת הכמויות של האוכל ואת המאזן הקלורי לא שיניתי [אני בפלוס קבוע של 400 קלוריות ביום ומשבוע לשבוע לפי משקל מעדכן את הפלוס] המלצה חמה למי שלוקח תוספים כאלו לתת לטיימינג הזה ניסוי. באמת שרואים שינוי. בהצלחה. ![]()
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: האיש והאגדה
עוסק ב:: מייבא נשים מחו"ל
חדר כושר: *****
|
![]() אני יש לי בעיה.. לא יכול לבלוע כדורים
אז אני לוקח amino monster ושותה את זה במהלך האימון.. כף אחת בבקבוק 0.35 ליטר מים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע ולא מכיר, אבל אם כבר אז תחלק את זה לכל היום ולא מרוכז באימון, זה יהיה יותר אפקטיבי.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אין הבדל מבחינת תזמון תוך יומית לעלייה במשמקל
כל עוד מספר הקלוריות שנצרכת נשאר זהה וההוצאה הקלורית נשארת זהה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט תעשה ניסוי, תראה בעצמך. חוץ מזה אתה לוקח תוספים בכלל? ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
חדר כושר: אולימפוס עם האלים
|
![]() יש הבדל בתיזמון בכול מה שקשור לביזנס התזונתי מניסיון, גם אני צורך כול מיני תוספים (כדורים) למיניהם מי שבאחוז שומן נמוך יחסית יראה הבדל בניראות העצמית וגם בהרגשה..אגב אם אתה בגרעון חיובי של 400 אני לא מבין למה כול כך הרבה bcaa כשאני בחיטוב אני צורך כמות (טיפה יותר) כזאת...
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
חדר כושר: אולימפוס עם האלים
|
![]()
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חחח, אדיר, אני יתחיל להשתמש בזה.
וזה כי אני עדיין עושה ריצות כמעט כל בוקר, לשמר כושר כי מכריחים אותי בעבודה, ובעיקר להיות מסוגל לחטב את כל המאסה הזאת. בלי bcaa בבוקר אחרי הריצה והקריאטין לפני אימון מאוד מאוד קשה לגמור אימון בצורה נורמאלית אחר כך.
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חזרה לאימונים.. | Cuba | אימונים | 9 | 13-07-08 22:45 |
שיר טוב לאימונים P: | מוטי | פיתוח גוף-כללי | 6 | 02-03-08 23:39 |