|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מיתאמן פעם הרבה בחד"כ הפסקתי שנה.
עכשיו חזרתי איך לדעתכם התוכנית אימון שלי? בלי תגובות על תזונה אני מדבר רק על תוכנית אימון. Abc a: חזה יד קידמית חזה: לחיצת חזה במוט 5*12 (שתי סטים חימום) לחיצת חזה בדאמבלים 4*10 משיכה בקאבל קרוס 4*10 יד קידמית: כפיפת מרפקים במוט אולימפי 3*10 פטישים 3*10 b: גב יד אחורית גב:מתח 3*8 טי באר 3*12 פול אובר 3*10 דד ליפט 3*8 יד אחורית:לחיצה צרפתית 3*10 פשיטת מרפקים בחבל 4*10 רגליים כתפיים: רגליים:סקואט שתיים חימום ו4*8 עבודה לאנג'ים 3*10 לחיצת רגליים 3*10 עליות תאומים בסמיט משין 3*12 כתפיים:לחיצת כתפיים במוט אולימפי 3*10 משיכה מהריצפה עם מוט w 3*12 מה דעתכם? מבקש ביקורות נטו על התוכנית אימון.. תודה מראש..!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית מציינת! שכחת באימון רגליים לעבוד על הסולאוס... אז תכניס תרגיל אחד ולי דעתי כדי לך להכניס תרגיל על המותן כסת ואתה מסודר- בהצללחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ועכשיו קצת יותר רצינות...תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ברצינות, יותר מידי נפח \ אין הגיון מאחורי התוכנית\ אתה תפצע\תתקע מהר ותשאר במשקלים של ילדה קטנה.
בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 4 תרגילים שריר גדול.. ו2 תרגילים שריר קטן זה יותר מידי?!?1 :x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לווא דווקא התרגילים, יש לך המון סטים (6 לשריר קטן) וגם נגיד אחרי שאתה עושה יד קדמית אתה עושה גב שהיד הקדמית סינרגיסטית בגב.
סתם שאלה: מה המשקלי עבודה שלך בתרגילי בסיס? ובכל מקרה לדעתי אתה צריך להוריד מהנפח ולהעלות עצימות . ברמה שלך לדעתי אין טעם לתוכנית abc אולי ab עם חילוק של עליון\תחתון . לא יודע , קודם כל תרשום את המשקלי עבודה שלך ומשקל \גובה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() abc גם לדעתי מיותר אלא אם באמת אתה עובד על משקלים כבדים, ובגלל שחזרת רק עכשיו אני משער שהמשקלים לא מצדיקים לחלק לABC..
נדב ,דבר אחד לא נראה לי בדברים שלך, יד קידמית עובדת בממתח, על זה אין ויכוח, וחלילה בלי שמץ של ציניות אתה מכיר מישהו שהגיע לי 40+ רק ממתח? ואני לא מדבר על חבר'ה עם 25 א"ש שבלי אימונים היד שלהם 45.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חוזר למכון אחרי חצי שנה הפסקה, צריך עזרה עם תזונה ואימונים | alons_11 | אימונים | 3 | 29-08-10 14:28 |
עזרה | אני חוזר להתאמן אחרי שנה | lil Weed Man | אימונים | 1 | 15-06-09 12:36 |
חוזר להתאמן אחרי שנה | sason | אימונים | 4 | 26-10-08 21:47 |
אני חוזר להתאמן אחרי הפסקה של חצי שנה :) | Psychopath | פיתוח גוף-כללי | 8 | 20-08-07 20:15 |
חוזר להתאמן אחרי שנה וחצי - מבקש עזרה ממי שיכול לעזור.. | omer007 | אימונים | 6 | 31-01-07 10:39 |