|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום..
טוב יש לי כאבים בגב כבר שבועיים בגב העליון וזה קרה ל אחרי תרגיל כתפים שאני יודע שלא עשיתי אותו טוב. עכשיו הכאב חוזר ומתחזק לי אחרי התאמצות למשל כדורגל או משהו בסגנון. בהתחלה חשבנו שנתפס לי הגב אבל זה כבר יותר מדי זמן. ללכת לרופא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תנוח כנראה שזה מתנועה לא נכונה.
תן שבוע מנוחה אם זה עדיין לא עובר תלך לרופא |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() הי,
באם ישנם כאבים אחרי תרגיל שאתה מבצע, לא משנה איזה - תפסיק אותו לאלתר!!! הגיוני שלמתאמן , במיוחד יותר ותיק יהיו כאבי שרירים לאחר האימון, אך לא כאבים שלא חולפים ובוודאי לא כאבים מפרקיים. האם הכאב הוא באזור מרכז הגב או יותר באיזור השכמות?? באם הכאב חריף - הייתי ממליץ על טיפול שמטרתו הקלה סימפטומטית וחינוך לעבודה יותר נכונה במסגרת חדר הכושר. צור איתי קשר, כאמור - באם הכאב לא נרגע.. שבוע טוב.. עופר
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התשובות!
אז ככה, אני לא יעשה היום את התרגיל הזה והכאב הוא לא כאב חזק מאוד הוא סביל זאת אומרת לא ברמה חזקה מדי. עכשיו הכאב נמצא בגב העליון בצד ימין, כשאני לוחץ על אזור החוליות כואב לי קצת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ממליץ לך להוריד מעט את עצימות האימונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
עשית תנועה לא נכונה שגרמה לספאזם בשרירים. הטיפול- ע"ע מאמר שכתבתי באתר. לפנות בשלב זה לרופא- מיותר. אם טיפול תומך לא עוזר ו/או ישנה החמרה במצבך, מומלץ לפנות לבדיקת רופא. רפואה שלמה.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבים כשאני עושה יד אחורית / כאבים בשוק של הרגל | ploper | פציעות ספורט | 6 | 20-05-08 20:51 |
כאבים בגב | maorstyle | פציעות ספורט | 1 | 25-12-07 17:03 |
כאבים בגב התחתון:טיפוע ומניעת כאבים | Mr.Bazooka | פציעות ספורט | 0 | 17-09-07 07:15 |
כאבים בפרק היד ? | שחר | פציעות ספורט | 3 | 02-07-07 23:56 |
כאבים בברך + כאבים באיזור היחד האחורית. די נואש... | F][_aMe | פציעות ספורט | 15 | 01-06-07 17:55 |