|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי
אני מתאמן 3 ימים בשבוע ויש לי אימון mma שעה וחצי ואז ישר אחרי זה אימון משקולות/אנאירובי אז בקשר לקריאטין אני משתמש בשיטת העמסת קריאטין אז אני צריך לקחת את הקריאטין(אבקה) כמה דקות לפני האימון mma שזה שעה וחצי ולא שעה כמו שצריך זה יגרום לבעיה בהשפעה? או שהקריאטין ישרף תוך כדי האימון? =/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא משנה מתי אתה לוקח תקראטין והוא לא נשרף אתה לא מנוע אתה בן אדם.
ומה זה mma..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() Mixed Martial Arts
זה סוג של אומונת לחימה שמשלבת כמה ביחד בכל מקרה תודה אם זה לא שורף זה מעולה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אני הייתי לוקח ביום כזה עוד איזה 5 גרם בין האימונים
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() קח את הקריאטין חצי שעה לפני האימון לפחות
ומיותר לדעתי לעשות העמסה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|