|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=jGinZKEX0AM
פעם ראשונה שאני עושה את התרגיל, אני רוצה להגיע לטכניקה טובה בתרגיל לפני שאני מתחיל לעלות במשקלים בכלל תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() אתה עושה סקוואט עם מוט מקדימה, תראה את הסרטון של ריפטו זה לא דדליפט.
המשקל ממש קל לך ממליץ לעלות כי טכניקה אמיתי לא מתרגלים על משקל כזה.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() ראיתי את הסרטונים שלו כמה פעמים..עדיין לא הבנתי איך אני אמור לשנות את הטכניקה
וד"א באמת הרגשתי עבודה של הארבע ראשי ולא הייתי בטוח אם זה בסדר או יותר מידי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא טוב
המוט צריך להיות צמוד אילך, לא רחוק מהגוף תראה סרטונים, אתה לא עושה משהו שקרוב לדדליפט |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() מה ההבדל בין מה שהוא עושה לבין הקלאסי http://www.exrx.net/WeightExercises/...BDeadlift.html
? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כתפיים לפני המוט לא מאחוריו, ותשאיר את המוט כמה שיותר צמוד אליך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ולפותח הפוסט אני מאמין שאם תיישם את מה שנאמר לך כאן כבר באימון הבא הטכניקה שלך תהיה טובה מאוד, כדאי שאפילו תרשום את כל מה שנרשם פה ושאר ההנחיות לביצוע דדליפט על דף ותקרא לפני שאתה מתחיל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() המוט אמור להיות מאוד צמוד לגוף(בירידה אפילו יהיה שפשוף קל)
אתה מוריד תתחת,אתה לא אמור להוריד אותו בעלייה אלא להרים את החזה. בירידה לרדת עם התחת ולא עם הברכיים. תראה תסרטוני הדרכה של ריפ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() בקיצור-כשאתה עושה את הדדליפט תשען קדימה כאילו את עומד ליפול קדימה....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי תודה לכם !
ננסה לשפר באימון הבא |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני חושב מה שבעייתי שאתה עושה על משקל נמוך והקוטר של הצלחות מוריד אותך מאוד נמוך בניגוד לצלחות של 20 קילו / 45 פאונד שהקוטר גדול ואתה צריך להתחיל את התנועה מיותר גבוה. כמו שאמרו התחת צריך להיות למעלה, להצמיד שוקיים למוט לכווץ את החזה ולהרים, אני עשיתי גם דדליפט פעם ככה שיותר דומה לסקוואט מבחינת העבודה (יחסית) ואתה צריך להרגיש את התנועה בגב התחתון (לא לגמרי אבל עיקר התנועה).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרו קודמיי בדד-ליפט ישנם כללים לפני ביצוע התרגיל בכלל -
1) מוט צמוד לגוף 2) פלטות בגובה של 20 ק"ג אם זה באמפרים אז גם 15\10 ק"ג יהיו בגובה המתאים. 3) אחיזה ברוחב הכתפיים ביצוע התרגיל - 1)אתה צריך להחזיק את המוט במצב שהרגליים מורחקות מהגוף מעט קדימה - תדמיין את עצמך במצב של תחילת קפיצה משהו בסגנון. 2) רגליים מכופפת מעט לא מצב של 90 מעלות כמו שעשית אלה מצב של 120 מעלות בערך כיפוף הרגליים. 3) הקשיית הגב זה חשוב - נסה למשוך מעט את הגב לאחור במהלך התרגיל זה יעזור ליציבות נכונה של הגב. 4) משוך את המוט בעזרת הרגליים תחילה ולאחר מכן משיכת הגב אחורה וחזרה לעמדת מוצא בסדר הפוך. חשוב: לא לזרוק את המוט אם הגוף אם החלטת שאתה רוצה לזרוק אז פשוט זרוק בלי להמשיך להחזיק את המוט. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|