|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לפני שאתם קוראים תדעו אני בסה"כ חודש ראשון בחדר כושר מאז הפרישה של שנה ...
אני מתאמן בחדר כושר חודש על תוכנית fbw לפני כשנה הייתי בחדר כושר ועבדתי ab עליתי בחודש הזה עליתי 3.5 ק"ג. מה אני עושה מפה ממשיך fbw או עובר ל ab?? עכשיו למה אני שואל אתכם כי לפני שנה שעבדתי ב Ab לא עליתי במשקל גוף בכלל וגם במשקלי עבודה.. ודווקא עם fbw אני עולה ... אז מה עושים במצב כזה?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() אתה אומר שאתה גודל איתה,אז אתה יכול להישאר איתה.אבל אני לא רואה את התוכנית ככה שאני לא יודע מה להגיד לך.
פרסם לכאן את התוכנית. ההמלצה שלי זה ss/ab/fbw למתחילים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() הנה התכנית:
fbw חזה לחיצה בישיבה (מכונה) 3x10-12 פרפר 2x12 גב פולי גליון רחב לחזה 3x10-12 חתירה (מכונה) 2x12 רגליים סקוואט בשכיבה(מכונה) 3x8-10 לחיצת רגליים (מכונה שמרימים את הרגלים למעלה) 2x12 לפעמים תאומים 3x12 כתפיים לחיצת כתפיים בישיבה מכונה 3x12 הרחקת ידיים לצדדים מכונה 2x12 יד אחורית פשיטה פולי עליון (עם כבל) 4x12 לפעמים אני עושה 2 מכשירים מחלק ל 2 , 2 סטים לכל מכשיר יד קדמית כפיפות מרפקים כנגד כבל(פולי תחתון) 4x12 לפעמים אני עושה 2 מכשירים מחלק 2 , 2 סטים לכל מכשיר כמו ביד אחורית בטן 3x12 כפיפות בטן שיפוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() לדעתי ככה התוכנית צריכה להיות,עם נשלב כאן טווחי חזרות נמוכים לא בטוח שתשרוד אותה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתוכנית הקודמת היו יותר מדי סטים ורוב העבודה הייתה עם מכונות, שזה לא טוב.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|