|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן כבר 4 חודשים....דיי מתחיל.
העניין הוא שאני מצליח לעלות מסת שריר אך לא רואים זאת בחזה. אני כל יום מבצע סטים של בנצ'ים-4 סטים של מקסימום משקל ב8 חזרות, ומדי פעם גם משקולת חופשים (גם עליון גם תחתון וגם מרכזי). העניין הוא שאני לא רואה שינוי משמעותי במסת החזה. אז מה אתם אומרים: האם נכון להתאמן כל יום על החזה?? (יש 24 שעות מנוחה!!). איזה תרגילים מומלץ לבצע ע"מ להתמקד בחזה בלבד כדי לראות תוצאות?? (סטים וחזרות). צריך להוסיף שאני משתמש בקריאטין (אני באחזקה) כבר חודש. צורך לפחות פעמיים ביום אבקת חלבונים (של O.N ) בבוקר ואחרי האימון. שוקל 64 וגובהי 171. דוחק 70 קילו- 5 חזרות (זה מה שניסיתי).(אם זה משנה בכלל). אם תבקשו אני יוסיף תמונה... תודה רבה לכל מי שעוזר לי. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ם אתה עובד כול יום על אותם שרירים איך אתה רוצה ליראות שיפור בכלל בזמן האימון השריר נהרס ונבנה במנוחה אתה לא נותן לו זמן להיבנות תעלה את תוכנית האימונים של ואז יותר קל להביע דעה בקשר לתזונה שלך זה שאתה צורך אבקות חלבון זה בסדר גמור אבל מה חוץ מזה אתה אוכל זה גם חשוב בשביל לראות תוצאות צרכים שלושה דברים תזונה נכונה לבנית השריר ולאנרגיה, מנוחה כדי לאגור כוח וכן בלילה יש בניה של השריר וגם הורמונים מסוימים משתחררים שתורמים לבניה ואימון חזק נכון ומגוון
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
, תכיר - זאת מאיה. אני מקווה שעכשיו תהיו חברים טובים. :-)
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() מזכיר לי את עצמי בזמנו... יש כל כך הרבה אנשים שמפציצים את החזה שלהם כאילו סוף העולם קרב...
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() באיזה תכנית אתה עובד ? כל הגוף או ab ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תעבוד AB מצויין לחזה (אנטנסיביות) אפשר גם ABC
אבל אחי אתה חייב לתת לשירירים לנוח כמו שאמרו לך פה אחרת הם לא יגדלו השריר גדל בבית לא בחדר כושר... חחח "אחזקה" העמסה התכוונת! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() 4 סטים שריר גדול ו2 לקטן?!
4 לשריר גדול כמו החזה באימון... באמת... זה קצת. 6 נשמע יותר טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() 48 שעות מנוחה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תפתח מסת כתפיים יותר מגניב
במיוחד עם אתה כמוני והחזה שלך נראה נורמלי רק באחוזי שומן נמוכים מאוד ועדיין לא משו (אין את הקיפול הזה למטה איך לומר ויש רווח בין הצד הימני והשמאלי , אבל יש פיצול יפה בין העליון לתחתון גם ב% גבוהה )
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|