|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי לעשות הרחקה לצדדים לכתפיים
ובכל הרבה אני מרגיש כאב לא נוח במיפרק בין הזרוע לאמה ממש מעצבן מה גם שאני לא את הכתף בכלל מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תחליף תרגיל , אתה גם יכול לעשות אותו יד יד בכבל אולי זה יהיה שונה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איזה תחליף יש לתרגיל הזה שעובד על הכתף אמצעית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() יש לך תחליפים פה:
http://www.exrx.net/Lists/ExList/Sho...#anchor1933886 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני מכיר את האתר אבל על איזה תרגילים אתם ממליצים שיעשו את העבודה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחי את החתירה עשיתי עד עכשיו רציתי לשנות אני יודע שזה תרגיל טוב איזה חילוף יש לזה?
ובוקר טוב אחי חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חח אחי טי באר וחתירה זה לגב אני מחפש לכתף אמצעית (:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אבל חתירה זה עובד יותר על הכתף האחורית וזה כעיקרון תרגיל לגב...
לכתף האמצעית הבאתי לך למעלה לינק עם תרגילים שמתמקדים בה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() קודם כל אני מקווה שאתה לא מרים את הידיים גבוה ממה שצריך ( אין זוית למעלה ). אם זה עדיין כואב אתה יכול לנסות מכונה, פולי במידה ויש לך במכון או חתירה כנגד מוט לכיוון הצוואר
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לכתפיים
למה לא לחיצות ? מילטרי פרס לחיצה בישיבה ב סמית מאשין, לפנים/לעורף לחיצה עם משקולות חופשיות בישיבה לא חסר תרגילים |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() תסובב את הכתף החוצה קצת במהלך התנועה (שהאגודלים יכוונו מעט למעלה), אתה מתאר פציעה מאוד נפוצה.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא עשיתי ההפך וכיוונתי את האגודלים למטה באלכסון עם המשקולת
לחיצות זה לא לכתף קידמית? כי אני עושה לחיצה כתפיים אבל רוצה לתת דגש גם על הקידמית הייתי עושה חתירה בw לצוואר |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
מהרגע שהתחלתי לעשות מילטרי כמו שצריך כל הכתף שלי קיבלה פרופורציות [היה לי פיגור בכפיים] בוא נגיד ככה....תעשה מילטרי [תלמד מהסרטונים שלי ריפטו מיוטיוב-ככה אני עושה] ורוב הסיכויים הם שתראה מהר מאוד שינוי חיובי בכל הכתף שלך... ואם אתה ממש ממש צריך עוד תרגיל גם לכתף אמצעית תעשה חתירה בעמידה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
האם זה בסדר שאני מוריד את המוט האם זה בסדר לקחת תנופה מהברכיים כאילו להתקוףף קצת איתם ואז להקפציץ את המוט בחזרה למעלה? כאילו זה עוזר נותן פוש בלהרים תמשקל או שחייב להיות כל הזמן יציב ועומד בלי להתקוףף?... מה החסורנות ומה ההיתורנות של הכיפוף?.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() לתת פוש מהבירכיים זה צ'יט-יש טכניקה כזאת כדי להיות מסוגל להעמיס יותר משקל ולתת יותר גירוי לכתף תלוי באיזו תכנית אתה ומה המטרה שלך.... בתכנית מאסה ab למשל אני עושה את זה בחזרות האחרונות כדי לסחוט עוד כמה בתכנית כוח [בין תכניות מאסה כדי לשפר כוח] אני נמנע מלעשות את זה בכלל רגליים ישרות ולא זזות מילימטר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() וזאת הסיבה שכואב לך...
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() The_fail - אם אתה עושה פוש פרס אתה לא מעמיס יותר על הכתפיים, אלא על הטרייספס ועל הרגליים מן הסתם.
לחיצה עושים בלי עזרה מהרגליים, אחרת אתה מוריד מהעומס על הכתפיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|