|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() משקל 77 קילו
גובה 175 גיל 30 יעד - מסת שריר והגעה ל-80 קילו אני מתאמן 3 פעמים בשבוע , בכול אימון עובד על כול השרירים . על החזה אני מבצע ארבעה תרגילים , בכול תרגיל 3 סטים . סט ראשון 12 חזרות סט שני 10 חזרות סט שלישי 8 חזרות , וכמובן שאני מעלה משקל מסט לסט . ועכשיו השאלה : אלו התרגילים שאני עושה , אנ אשמח אם מישהו יאמר לי מהן הטעויות שלי , ואני בטוח שישי הרבה מהן : 4 תרגילים לחזה : בנץ' פרס פרפר מכונה חזה עליון על ספסל מקבילית 2 תרגילים לגב 2 תרגילים לכתפיים 2 תרגילים ליד קדמית 1 תרגיל לרגלים כפיפות בטן להזכירכם , הכוונה בתרגיל היא : 3 סטים , 12 , 10 , 8 חזרות . סהכ לוקח לי בסביבות שעה ועשרים . אני מתאמן כבר כמה שנים , אולם עכשיו החלטתי לעלות במסה עד ל-80 קילו . אשמח לקבל עצות , אם משהו לא ברור אני אבהיר . תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אתה מתאמן בתוכנית fbw?
אם כן אז יש הרבה מאוד טעויות אתה צריך 5-6 סטים לשריר גדול ו2-3 סטים לשריר קטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא מכיר את המונח fbw
מהו שריר גדול ומה קטן ? אז תוכנית זו היא לא טובה ? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זאת אומרת שבכל אימון עובדים על כל השרירים וכמו שMax70kg אמר נותנים 5-6 סטים לשריר גדול ו2-3 לשריר קטן שרירים גדולים:רגליים, גב וחזה שרירים קטנים: יד קידמית, יד אחורית, בטן וכתפיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אז רגע .
אם אני אבצע בכול אימון 5תרגילים עם 3 סטים בתרגיל לשריר גדול ועוד 2 תרגילים עם 3 סטים לשריר קטן האימן יקח שעתיים . האם זה אפשרי ? או , האם אני יכול לבצע בכול אימון עבודה על שריר אחד גדול , ושניים קטנים בלבד ? (מה שאומר , שאני אתאמן על החזה פעם בשבוע בלבד , על הגב פעם בשבוע בלבד , ועל הרגליים פעם בשבוע בלבד) האם זה בסדר ? יש באתר דוגמאות לתוכניות ? תודה למשיבים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס