|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכם,התחלתי מיום שבת האחרון לאכול כ2000 קלוריות מידי יום
אני עומד בזה יפה, אוכל גם דברים שטעימים לי וגם שמשביעים, כל פעם שניסיתי לחשוב על בנית תפריט לא הצלחתי כי הבסיס נשאר כמעט קבוע אבל יש גם דברים שמשתנים,קשה לי להתאים את עצמי לתפריט במיוחד חלק מדברים שהם מיותרים (לא טעימים ואני לא יאכל אותם..) זה ככה כבר שבת,ראשון,שני,שלישי,רביעי,חמישי (6 ימים!!) עוד 3 שבועות ויום! יש לי כמה שאלות: (1)אני יודע שאני יעלה שומן ואין לי בעיה עם זה אבל זה נכון שהגוף נראה יותר נוזלי? אני נוגע בגוף והכול מידלדל רציני הרבה יותר מלפני שבוע!!! זה נוזלים נכון? (2)האם 4 שבועות של 2000 קלוריות כל יום זה מספיק קלוריות כדי לתקן את כל הנזק שעשיתי לעצמי במשך כמה חודשים? (3)החלטתי אחרי ה4 שבועות לחזור לדיאטה ואז לעשות פעם בשבוע יום של מאזן חיובי ופעם ב5-6 שבועות לעשות שבוע-שבועים של מאזן ניטרלי, זה ימנע את ההיתקעות במשקל נכון? (4)שמתי לב שאם אני אוכל ארוחות רגילות אז אני שבע בערך,אבל אם אני מצרף סלט (אפילו 2 מלפפונים ועגבניה) אז אני ממש ממש ממש שבע..איך זה?תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() מה קרה?היית על דיאטת כסח או מה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
2. לא בטוח... תעשה 6 שבועות כדי להיות בטוח. 3. רוב הסיכויים שכן... זה נקרא העמסות. 4. הרבה סיבים תזונתיים שתורמים לתחושת השובע
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי סבבה, תודה אני אעשה 6 שבועות (העיקר לטוח הרחוק)
!Demon! לא יודע אם זה כסח אבל היו תקופות שאכלתי ממש מעט ואז חזרתי לאכול קצת יותר וזה עדין היה לא מספיק לפי מה שאומרים פה (על גבול 1100-1200-1300) כשההוצאה הקלורית היומית שלי היא בערך 1800-2000 אז אני משער שזה כסח ושהגוף נדפק מזה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אה נו בסדר תיהיה נטרלי כמו שאמרת ואז תחזור ותחזור גם לאימונים יהיה טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה, שאלה אחרונה אם אחרי הזמן הזה אני עושה דיאטה של 1300 קלוריות כל יום
(בלי ספורט,או שעם ספורט להשלים את הקלוריות) אז זה עדין על גבול הכסאחח..אז כל כמה זמן לעשות ניטרלי?וכל כמה שבועות חיובי?אני הבנתי שככל שהדיאטה יותר חריפה אז פחות זמן ישר לעשות העמסה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() די כבר! אל תרד מהbmr! אתה יכול להוסיף אירובי אם אתה רוצה...
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חח אימונים אירוביים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() אי אפשר לדעת, הכל trial and eror.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() את הbmr יודעים אבל..או שבעצם כל המספרים זה בולשיט וזהו??הגוף לא משחב אבל המספרים מעריכים בצורה מסוימת..השאלה שלי היא כזאת-אם עושים דיאטה יותר קיצונית (1300 זה יותר קיצוני לטוח רחוק מ1500 כל יום)כל כמה זמן עושים העמסה?(אל תגידו לי לא לעשות אני רוצה לעשות פעם
בשבוע העמסה חיובית ופעם בכמה שבועות לעשות שבוע ניטרלי השאלה כל כמה זמן..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() בחיטוב תאכל מינימום 1700 קלוריות ביום
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה,וכל כמה זמן עושים העמסה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() על איזה אחוז שומן אתה? מה שאר נהתונים?
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תיראו תעשו השוואה
אם אני לא יעשה פעם בשבוע העמסה אז אני יתקע תוך איזה 3 שבועות ואז אני יצטרך לעשות שבוע ניטרלי אם אני יעשה פעם בשבוע העמסה אז כל 5 שבועות אני עושה שבוע ניטרלי ו5 שבועות זה הרבה זמן!! אז מה שוה לי?לעשות כל 3 שבועות 7 ימים ניטרלי או לעשות כל 5 שבועות 7 ימים ניטרלי?? העמסה זה לא הורס זה רק משפר..אני מקוה |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() בוא נסכם ככה
אני רוצה לעשות חיטוב קצר בלי הרבה ספורט (אני מתכנן לעשות אירובי אבל לא רציני מאוד..) אני רוצה להוריד עוד כמה קילו נגיד איזה 3-5 קילו כדי להיות פשוט יותר רזה,אני לא רוצה מאסה וזה לא ממש מענין אותי.. בישביל לרדת באחוזי שומן אני צריך דיאטה,זה הכול עכשיו יש לי שאלה-למה אמרת לא לרדת מהbmr? אני יכול ליבחור גרעון קלורי יותר גדול וזה לא יפגע לי עדין במאסת שריר (יש גרעון של 69 קלוריות לכל קילו של שומן..) ואם אני יאכל את הbmr הגרעון יהיה יותר נמוך ממה שאני יכול..אז מה הבעיה פה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() קפיץ קפוץ :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |