|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מצטער שהכותרת לא עניינית פשוט אין לי איך לכתוב את זה חח
1. אני חולה, וקצת קשה לי לאכול לפי התפריט ואני רעב יותר... אז ביומיים האחרונים אכלתי לפי התפריט ועוד כל מיני זבל מהצד. כשאני אחלים להוריד מהכמות פחמימות ליום אחד (לא בצורה גבוהה) או פשוט לבצע הרבה יותר אירובי? (אני בעליה נקיה עם נטיה להשמנה :p) 2. כשאני עושה אימון הוא לוקח לי 50 דקות או שעה לכל היותר, אני ישר שותה את החלבון מחכה 10 דקות, ועולה על האירובי. אין שום בעיה עם זה נכון? (אני אוכל שעה אחרי ששתיתי את השייק..) תודה אנשים. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() 1. אל תוריד פחמימות ואל תעלה אירובי זה טוב למלא את המאגרים בגוף אתה תגיע לאימון חזק יותר.
2. את השייק עדיף לשתות לאחר האימון אירובי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() 2. את השייק עדיף לשתות לאחר האימון אירובי.[/quote]
זאת סתם טעות שחבל לעשות ... לסיים אימון אנאירובי לשתות שייק עם פחמימה לחכות כמה דקות ולעלות להליכון בדיוק כמו שהוא עושה זה בסדר גמור.. גם ככה אירובי לא בדיוק עוזר לגוף אחרי אימון משקולות כשהמטרה היא עלייה במאסה ושלא נדבר שאם לא אוכלים כלום וישר עולים לרוץ. וכן, עדיין בלי קשר לעודף הקלורי בסוף היום עדיין אירובי מפריע לגדילה כשהוא בא אחרי אימון משקולות. ולפני שיקפצו פה כן זה גם להתעסק בשטויות אבל לפחות בלי טעויות מיותרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() זאת סתם טעות שחבל לעשות ... לסיים אימון אנאירובי לשתות שייק עם פחמימה לחכות כמה דקות ולעלות להליכון בדיוק כמו שהוא עושה זה בסדר גמור.. גם ככה אירובי לא בדיוק עוזר לגוף אחרי אימון משקולות כשהמטרה היא עלייה במאסה ושלא נדבר שאם לא אוכלים כלום וישר עולים לרוץ. וכן, עדיין בלי קשר לעודף הקלורי בסוף היום עדיין אירובי מפריע לגדילה כשהוא בא אחרי אימון משקולות. ולפני שיקפצו פה כן זה גם להתעסק בשטויות אבל לפחות בלי טעויות מיותרות[/quote] אז אתה בעצם אומר שזה בסדר שאני שותה את השייק חלבון ישר אחרי אימון אנאירובי ואז עולה ל20 דקות להליכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() למען האמת לגבי השייק חלבון, יש טענות שאפילו לפניי אימון עדיף לצרוך אותו.
אני אישית לא חושב שזה כל כך משמעותי אם האימון שלך לא עולה על השעה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב יותר משמעותי פה העיניין של פחמימה זמינה מייד לאחר אימון...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מפקח ראשי
|
![]() ברגע שאתה לוקח את החלבון עם הסוכר ענבים אתה ממלא את מאגרי הגליקוגן שלך,לאחר מכן אתה עושה אירובי ומרוקן אותם שוב מה זה נותן לך בדיוק...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אחי מה בעצם התמרים נותנים לך זה לוקטוז
שעוזר לקליטה של החלבונים אתה צריך לקחת אותם לפני שאתה שותה את החלבונים.. אבל עזוב את זה בלי שום קשר עדיף ומומלץ לעשות קודם אימון אנארובי(משקולות ושאר ירקות)ואז בסוף אימון אירובי לשתות את האבקה אם האירובי שלך עולה מעל 40 דק' אז תשתה לפני זה הכל אחי מקווה שעזרתי לך שיהיה בהצלחה.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עכשיו בחיטוב ?
![]() |
#15 |
|
![]() חולה ויש יותר תיאבון? מוזר..
בכל אופן, לדעתי זה דווקא נחמד לאכול יותר קצת מעל 2-3 ימים, במיוחד שאתה חולה ומאגרי גליקוגן מתרקונים בקלות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני לדוגמא מסיים את האימון כוח , מחכה 10-15 דקות עושה את האירובי ורק אז שותה את החלבון. 2 הדרכים זה בסדר . העיקר שלא יעבור יותר מידי זמן מהאימון כוח לשתייה של השייק
![]() |
#18 |
מפקח ראשי
|
![]() אם אתה כל כך פאנטי בקטע של החלבון לאחר אימון משקולות תנסה להפריד את הימים של האירובי/אנאירובי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|