|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה אני עוזב תמכון אחרי 4 וחצי חודשים
בסוף שנה אני רוצה לעשות את הגדנע צלילה ואחריו יש את הגיבוש שייטת שאני רוצה לעשות (בעזרת ה') בכל מיקרה יש לי אחים שבצבא ואמרו לי שעדיף לי להתאמן בחוץ ולא במכון כי הגיבשו יהיה בחוץ ולא במכון ואמרו לי לעשות אימון כזה הוא מבוסס על 3 תרגילים מתח מקבילית ושכיבות סמיכה בכל אחד מהתרגילים עושה 3 סטים של מקסימום מנוחה בין סט לסט 5 דקות ולעשות יום ריצה יום כח ובשבת לנוח השאלה שלי מה דעתכם על הדרך הזאת? ואם כתוצאה מאימון כזה אני יוריד מהמסה שצברתי במשך 4 וחצי החודשים? או שיש אפשרות לשמור או להמשיך לעלות במסה אם אני יהיה במאזן חיובי
![]() כמה משפטים חכמים "טיפת מים חוצבת סלע לא בכוח נפילתה אלא בכוח התמדתה." "הדרך הנכונה לעריך אדם לנסות לבצע את עבודותו" "לעולם לא תיהיה לך הזדמנות שניה לעשות רושם ראשוני" "החיים הם לא פיקניק ופיקניק זה לא חיים" "אין ידיד נאמן כמו כסף מזומן" "להילחם כאילו שאין אלוקים ולהתפלל כאילו שאין צבא" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
![]() אחי בסופו של דבר אתה צריך להחליט מה העדיפות שלך לעבור את אחד הגיבושים הכי שואה בצה"ל או לשמור על מסה של חדר כושר ..זה משהו שונה לגמרי מסה לא תעזור לך בגיבוש מנסיון הרבה גורילות פר לידי בגיבושים ומסעות
תעבוד בחוץ כמו שאמרו לך תרוץ כדי לפתח סיבולת תגוון ותרוץ לפעמיים בים אבל מה שבסוף יעזור לך זה מה שיש לך בראש ביום של הגיבוש ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אתה לא תוכל לשמור על השריר אם לא תגרה אותו כמו שצריך
ולגיבוש תתאמן על סיבולת - ריצות ארוכות הליכה+ריצה עם משקלים עליך בר אור - מתח, סמיכה, ריצת אלפיים ותביא הרבה דאודורנטים לשפשפות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ממליץ לך לא לעשות הרבה אימונים עם משקל עליך כמו ריצות והליכות יעשו לך את זה לאט אט במהלך השרות אתה סתם תפגע עצמך !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חבל שהמסה תירד עבדתי עליה קשה מקווה שחלק ישאר חיחי
ואכרגע עשיתי תבחירה שלי אין מה לעשות כל המשפחה רבי אז המשפט קרבי זה הכי אחי נכון לגבי ואני מורעל מתתת:p אז נוותר סינתיים על המסה
![]() כמה משפטים חכמים "טיפת מים חוצבת סלע לא בכוח נפילתה אלא בכוח התמדתה." "הדרך הנכונה לעריך אדם לנסות לבצע את עבודותו" "לעולם לא תיהיה לך הזדמנות שניה לעשות רושם ראשוני" "החיים הם לא פיקניק ופיקניק זה לא חיים" "אין ידיד נאמן כמו כסף מזומן" "להילחם כאילו שאין אלוקים ולהתפלל כאילו שאין צבא" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אין מה לעשות לגבי המסה אחי אבל טוב לשמוע שעוד יש ילדים כמוך עם המשפט שאמרת תמשיך ככה ושהיה המון המון בהצלחה לא תתאכזב הבחירה שלך זה רק יתן לך הרבה בחיים להאריך דברים בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי תמשיך להתאמן בחדר כושר, עם דגש חזק לגב ורגליים. בנוסף, תעבוד חזק על סיבולת לב ריאה. אבל כמו שאמרו כאן לפני, בסופו של דבר זה מה שיש לך בראש...
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|