![]() |
הכנה לגיבוש בסוף שנה
אז ככה אני עוזב תמכון אחרי 4 וחצי חודשים
בסוף שנה אני רוצה לעשות את הגדנע צלילה ואחריו יש את הגיבוש שייטת שאני רוצה לעשות (בעזרת ה') בכל מיקרה יש לי אחים שבצבא ואמרו לי שעדיף לי להתאמן בחוץ ולא במכון כי הגיבשו יהיה בחוץ ולא במכון ואמרו לי לעשות אימון כזה הוא מבוסס על 3 תרגילים מתח מקבילית ושכיבות סמיכה בכל אחד מהתרגילים עושה 3 סטים של מקסימום מנוחה בין סט לסט 5 דקות ולעשות יום ריצה יום כח ובשבת לנוח השאלה שלי מה דעתכם על הדרך הזאת? ואם כתוצאה מאימון כזה אני יוריד מהמסה שצברתי במשך 4 וחצי החודשים? או שיש אפשרות לשמור או להמשיך לעלות במסה אם אני יהיה במאזן חיובי |
אחי בסופו של דבר אתה צריך להחליט מה העדיפות שלך לעבור את אחד הגיבושים הכי שואה בצה"ל או לשמור על מסה של חדר כושר ..זה משהו שונה לגמרי מסה לא תעזור לך בגיבוש מנסיון הרבה גורילות פר לידי בגיבושים ומסעות
תעבוד בחוץ כמו שאמרו לך תרוץ כדי לפתח סיבולת תגוון ותרוץ לפעמיים בים אבל מה שבסוף יעזור לך זה מה שיש לך בראש ביום של הגיבוש ! |
אתה לא תוכל לשמור על השריר אם לא תגרה אותו כמו שצריך
ולגיבוש תתאמן על סיבולת - ריצות ארוכות הליכה+ריצה עם משקלים עליך בר אור - מתח, סמיכה, ריצת אלפיים ותביא הרבה דאודורנטים לשפשפות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ממליץ לך לא לעשות הרבה אימונים עם משקל עליך כמו ריצות והליכות יעשו לך את זה לאט אט במהלך השרות אתה סתם תפגע עצמך !
|
חבל שהמסה תירד עבדתי עליה קשה מקווה שחלק ישאר חיחי
ואכרגע עשיתי תבחירה שלי אין מה לעשות כל המשפחה רבי אז המשפט קרבי זה הכי אחי נכון לגבי ואני מורעל מתתת:p אז נוותר סינתיים על המסה |
אין מה לעשות לגבי המסה אחי אבל טוב לשמוע שעוד יש ילדים כמוך עם המשפט שאמרת תמשיך ככה ושהיה המון המון בהצלחה לא תתאכזב הבחירה שלך זה רק יתן לך הרבה בחיים להאריך דברים בהצלחה
|
לדעתי תמשיך להתאמן בחדר כושר, עם דגש חזק לגב ורגליים. בנוסף, תעבוד חזק על סיבולת לב ריאה. אבל כמו שאמרו כאן לפני, בסופו של דבר זה מה שיש לך בראש...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ