|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התוכנית שלי היא זאת
אימון a חזה- לחיצת חזה כנגד מוט 3x10 לחיצת חזה במשקוליות בזווית 30 מעלות 3x12 פרפר במכונה 3x12 כתפיים- לחיצת כתפיים במשקוליות 3x10 הרחקת זרועות לצדדים במשקוליות בעמידה 3x10 יד אחורית- פשיטת מרפקים כנגד מוט בשכיבה- הורדה למצח- 4x10 – שלושה סטים אחרונים – 100% אימון b גב- מתח 3x10 פולי צר לפנים 3x8 חתירה כנגד מכונה 2x!3 יד קדמית- כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט w 3x8 כפיפות מרפקים בעמידהכנגד מט ישר בפולי תחתון 3x10 רגליים- לחיצת רגליים כנגד מכונה 3x8 פשיטות ברכיים כנגד מכונה 3x12 כפיפות ברכיים כנגד מכונה 3x8 איך אני צריך לחלק אותה לימים אני מתאמן 3 פעמים בשבוע אני צריך לעשות יום a יום מנוחה יום b אבל אז זה יוצא לי פעמיים בשבוע בבקשה תעזרו לי איך לחלק את התוכנית לימים אם בכלל צריך |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תתאמן 4 פעמים בשבוע אחי למה להיות עצלן..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה קשור עצלן ?!?!
פותח האשכול אם אתה מתאמן 3 פעמים בשבוע ובכל זאת רוצה ab אז תעשה שבa יהיה חזה עם קדמית ובbיהיה גב עם אחורית
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לתוכנית נחמדה מאוד הייתי מציע לך להחליף את הפרפר במכונה בחפושי כי זה עובד גם על המייצבים ביידיים או בחזה לא יודע איפה ( עם משקולות כן...)
תוסיף עוד תרגיל ליד אחורית שיהיה 5-6 סטים לשריר קטן ותעשה לגב גם 9 סטים ולא 8 אבל זה לא כזה קריטי.. ובקשר לחלוקה אני עושה xABxABx זה אומר שזה לא משנה איך יוצא שהקבוצת שרירים שעבדת עליהם באותו אימון נחים 3 ימים- 2 וחצי אבל זה בגלל שהאימון AB הוא אינטנסיבי ... AB עושים 4 פעמים בשבוע ... אבל אם אתה מתקעש ורוצה לעשות שלוש אז תעשה יום ראשון A שני מנוחה שלישי B רביעי מנוחה וחמישי A ושישי שבת מנוחה למרות שזה לא יוצא הכי טוב ... אבל בסדר ...
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בסדר מתאים לגיל שלך
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
למהאתה אומר אם אתה לא יודע... השריר המייצב בפרפר הוא הכתף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בסדר טעות שלי ידעתי שזה עובד על מייצב אבל לא יודעתי איפה תודה על התיקון ....
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית מצוינת
ביד האחורית בa אתה עושה 7 סטים? אם לא תעשה עוד תרגיל ליד האחרוית. ואם אתה עושה 7 ו3 מתוכם על 100% אז מצוין. אין הרבה מה לשנות תבוא 4 פעמים או שתעבור לabc שזה 3 פעמים אני לדוגמא בא 7 ימים בשבוע. אם אני בא 7 פעמים אין לאפחד סיבה שלא לבוא מינימום 4 פעמים זה לא הרבה ולוקח לך רק שעה וורבע אולי עם להתקלח ועם הכל וגם אין לך סיבה אין לך עכשיו בגרויות יהיו לך בהמשך אם אתה כיתה י.+
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|