|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 13 מתאמן בערך 6 חודשים
אימון A: חזה: לחיצת חזה בסמית' 3X10 לחיצת חזה כנגד משקולות בודדות 2X12 להקפיד על טווח תנועה לחיצת בסמית' בזווית 30 מעלות 4X10 פלייס בזווית כנגד משקולות 2X12 יד קדמית: כפיפת מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר 4X7 כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקולות בודדות - שתי הידיים בו זמנית 4X10 רגליים: סקוואט בסמית' 4X8 פשיטת רגליים במכונה 3X10 כפיפת רגליים במכונה 3X9 אימון B: גב: מתח – 2 סטים של מקסימום פולי צר לפנים – הורדה לסנטר 4X11 פולי רחב לפנים 2X10 חתירה במכונה 3X13 פול הובר (פשיטת כתף) בשכיבה כנגד מוט ישר 3X10 כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות 4X10 הרחקת כתפיים לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות 3X10 כפיפת כתף- הרמת זרוע לפנים עם דמאבלים 3X8 יד אחורית: פשיטת מרפקים פולי עליון כנגד מוט 3X9 הרמת משקולת אחת מאחורי הראש – שתי ידיים אוחזות משקולת אחת 3X8 פשיטת מרפקים בפולי עליון מעל הראש כנגד מוט 3X12 בטן: כפיפות בטן בשיפוע שלילי 3X12 התרגיל הזה 3X12 לקחתי את התוכנית AB מתקדמים מהאתר וקצת שיניתי אותה. -אני מנסה שלא לרדת יותר מידי מתחת ל10 בגלל שאמרו לי שזה לא טוב בגלל אני צעיר ולא גמרתי את ההתפתחת-זה נכון? -זה בסדר שאני עושה סקוואט? -זה משנה שאני עושה לחיצת חזה בסמית' ולא חופשי? -איך התרגילים של היד האחורית? כדאי להחליף אחד בלחיצה צרפתית? נערך לאחרונה על ידי haha10, 04-08-08 בשעה 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() יש העתנגשות תעבוד חזה עם אחורית וכתפיים ותוריד סטים תגיע בערך ל9 לשריר גדול ו6 לקטן
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() Up