|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי ביינתים אני בן 13.5 ואני ילך למכון כושר בגיל 14..
עד גיל 14 מה אני יכול לעשות בבית ? שכיבות סמיכה וכפיפות בטן ? מה עוד, כמה סטים וכמה פעמים..? נתונים: 1.62-63 שוקל 48.. בקיצור מה אני יכול לעשות בגילי ? תודה מראש. (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז מה הוא יטחן ו....... הוא ישמין אתה צריך לעשות מתח שכיבות שמיחה ספסל ותמציא לך עוד כמה דברים ובנוסף לזה תוכאל ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כי הוא מאוד רזה..
תתאמן ותאכל (אתה גם יכול עכשיו מכון לפי דעתי לא?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אני בטוח שאתה יכול ללכת לחדר כושר ולהתחיל להתאמן, אל תתעצל.
תתאמן, תאכל ותישן טוב והתוצאות יבואו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() הייתי מציע לך להירשם לאיזה חוג כל עוד אתה בגיל כזה אבל אם בכל זאת לא בא לך תעשה כל מה שאמרת + ריצות כל מה שיעלה את הכושר שלך..זה ממש יעזור לך בהרבה וגם בריא וגם תתחתב
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תקנה מתח ! דבר ראשון
האימון טוב שאתה יכול לקבל זה לעשות 3 פעמים בשבוע מתח 5 סטים - שתי חזרות לפני כשל שכיבות סמיכה על האגרופים והרגלים מוגבהות 5 סטים - שתי חזרות לפני כשל ספרינטים 60X4מטר מכרעיים - lungs 4X10 כפיפות בטן
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() מה ז"א "לפני כשל" ?
ומה זה מכרעיים ? דרך אגב המכון שאני ילך אליו הוא מעל גיל 14 אז אני לא יכול ללכת בינתיים ותודה כולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יצא חוק שאפשר להירשם מי גיל 6!!!
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |