|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
רציתי לדעת משהו..... אני עכשיו שוקל 73.7 והיעד שלי זה 69. נניח והגעתי למשקל 69 ק"ג ואני עומד על 14% שומן,האם יש כזה דבר להפסיק לרדת במשקל(להיות על מאזן קלורי נטרלי) ,אבל בכל זאת להמשיך לרדת באחוזי שומן,זה מעניין אותי נורא,תודה לעונים.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איך תרד במשקל על מאזן ניטרלי?
הגוף לא יצטרך לפרק שומנים בשביל אנרגיה עריכה: לפי התמונות בחתימה לדעתי תתחיל מסה כבר חורף... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד אחי איך ירדת ככה כל כך הרבה... מה היה סדר האימונים שלך תפריט התזונה שלך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חודש אחרון(עכשיו אוקטובר),התחלתי לשלב משקולות בנוסף לאירובי ואני עושה 4 אימונים בשבוע שמחולקים ככה: משקולות-40-50 דקות + אירובי 45 דקות תזונה עכשיו אני בעיקר נעזר במחשבון תזונה של האתר GOLEANGO ופשוט עוקב ורושם מה שאני אוכל.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לרדת באחוזי שומן במצב קלורי חיובי ואפשר להגור שומן ולבנות שריר במצב קלורי שלילי(נדיר מאוד אבל אפשרי, אני לא מדבר על המוזרקים)
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|