|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מישהו במקרה ראה לאחרונה פרסומת עם אסי כהן?
יש שם אחד סוס, מאסה ממש יפה... יש לכם מושג מי זה?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אולי מקס שמעיה? זה נראה לי אותו אחד מהפרסמות של המילקי(הזה שהבלונדה יורדת היא מושכת בטוגה שלו והוא עירום)
עריכה: חח עכשיו שקראתי את הסוגריים שלי זה נשמע חלק מתסריט של סרט פורנו זול |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם מישו ראה פעם ששטוס וזוכר שהיה פעם "גלדיאטור" כאילו האיש הזה לבוש בתחפושת של גלדיאטור
שזורק ילדים לבריכה אז זה הוא חחחחחחחח נראה לי אני היחיד שזוכר וואלה לא יודע איך קוראים לו...אבל הוא ענקייי!!
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:):):):) אני זוכר את זה אבל לא היה לי מושג שזה הוא ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן גמני ראיתי את הפרסומת הזאת ואמרתי לעצמי מי זה הסוס הזה?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
בחופש הגדול לא היה מה לראות אז הייתי שם"היכל התהילה" בערוץ הילדים... כל מיני נוסטלגיות ישנות. אז הוא הופיע שם, והוא חתיכת חמור חחח
![]() |
![]() |
#8 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
אתה בטוח???:S:S
![]() |
![]() |
#10 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
אני זוכר שאחרי זה בששטוס ביקשו מהם לזהות מי זה הגלדיאטור הזה וזה היה אלי האנה...
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
ראיתי את זה בחופש הגדול ולא זיהיתי אותו, how come?? אני חייב לראות את זה שוב :ס
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני זוכר בדיוק שזה ההוא מהפירסומת אני זוכר גם ת'לסת הבולטת שלו וואחד עצמות לחיים יש לו חחח
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחח ראיתי תפרסומת הזאת...הבנאדם חיה...חחח איך בסוף הוא בא אליו ואמר לו: היה אימון טוב לך להתקלח...והוא אפילו לא התאמן חחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() השרירן בפרסומת זה מקס שמעיה. הוא היה מר ישראל לפני כמה שנים טובות. הוא רחוק משפחה שלי
![]() |
#15 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() לא ראיתי עדיין את הפרסומת, אבל אשתי ראתה - וזיהתה בקלות שמדובר במקס הכריש.
בחור מאוד נחמד, נראה מעולה - וגם יודע לשווק את עצמו, עיין ערך מילקי.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הוא אחד הכרישים מקס הזה
וכן זה הוא היה הגלאדיטור בששטוס,אני גם זוכר. תגידו רק לי הוא מזכיר קצת את the rock(במיוחד שהוא עושה מקבילים)?
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו מעלה תמונה של מקס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|