![]() |
ראיתם את הפרסומת עם אסי כהן?
מישהו במקרה ראה לאחרונה פרסומת עם אסי כהן?
יש שם אחד סוס, מאסה ממש יפה... יש לכם מושג מי זה? |
אני
|
אולי מקס שמעיה? זה נראה לי אותו אחד מהפרסמות של המילקי(הזה שהבלונדה יורדת היא מושכת בטוגה שלו והוא עירום)
עריכה: חח עכשיו שקראתי את הסוגריים שלי זה נשמע חלק מתסריט של סרט פורנו זול |
אם מישו ראה פעם ששטוס וזוכר שהיה פעם "גלדיאטור" כאילו האיש הזה לבוש בתחפושת של גלדיאטור
שזורק ילדים לבריכה אז זה הוא חחחחחחחח נראה לי אני היחיד שזוכר וואלה לא יודע איך קוראים לו...אבל הוא ענקייי!! |
ציטוט:
:):):):) אני זוכר את זה אבל לא היה לי מושג שזה הוא:laughing: |
כן גמני ראיתי את הפרסומת הזאת ואמרתי לעצמי מי זה הסוס הזה?!
|
חחח ראיתי תפרסומת הזאת...הבנאדם חיה...חחח איך בסוף הוא בא אליו ואמר לו: היה אימון טוב לך להתקלח...והוא אפילו לא התאמן חחחחחחחחח
|
ציטוט:
בחופש הגדול לא היה מה לראות אז הייתי שם"היכל התהילה" בערוץ הילדים... כל מיני נוסטלגיות ישנות. אז הוא הופיע שם, והוא חתיכת חמור חחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה בטוח???:S:S |
ציטוט:
אני זוכר שאחרי זה בששטוס ביקשו מהם לזהות מי זה הגלדיאטור הזה וזה היה אלי האנה... |
ציטוט:
ראיתי את זה בחופש הגדול ולא זיהיתי אותו, how come?? אני חייב לראות את זה שוב :ס |
השרירן בפרסומת זה מקס שמעיה. הוא היה מר ישראל לפני כמה שנים טובות. הוא רחוק משפחה שלי
|
לא ראיתי עדיין את הפרסומת, אבל אשתי ראתה - וזיהתה בקלות שמדובר במקס הכריש.
בחור מאוד נחמד, נראה מעולה - וגם יודע לשווק את עצמו, עיין ערך מילקי. |
ציטוט:
אני זוכר בדיוק שזה ההוא מהפירסומת אני זוכר גם ת'לסת הבולטת שלו וואחד עצמות לחיים יש לו חחח |
ציטוט:
מה פתאום... מקס שמעיה תמיד היה הולך לששטוס, כמעט ולא הזמינו את אלי האנה לשם |
הוא אחד הכרישים מקס הזה
וכן זה הוא היה הגלאדיטור בששטוס,אני גם זוכר. תגידו רק לי הוא מזכיר קצת את the rock(במיוחד שהוא עושה מקבילים)? |
מישהו מעלה תמונה של מקס?
|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ