|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() חברה אתם מדברים על גיינרים ורציתי לדעת מה אתם אומרים על הגיינר הזה Isopure Mass.
והאם הוא שווה את הכסף ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ניסיתי אותו פעם אחת ולא כ"כ התלהבתי.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() למה לא התלהבת אחי מאיזה סיבה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כי השתמשתי לפניו הרבה בסירייס מאס, באמת אחלה גיינר לאומתו כל גיינר שניסיתי משום מה לדעתי לא עשה את העבודה. אבל זה אני , זה לא בהכרח שעליך לא יהיה תוצאות טובות, על תשכח זה רק תוסף תזונה והדבר החשוב והאמיתי זה התזונה היומית המוצקה שלך מסביב לשעון.
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי כמה כפות הגשה היתה לוקח אחרי אימון ?
האם ששתיתה אותה אם מים או חלב ? והאם הוספת עוד איזה שהוא מקור פח בננה ,תמרים סוכר ענבים ? אני למשל שוקל 76 האם יש צורך בהוספת פח |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
כלומר שעם תעשה כמוני ותיקח 3 סקופים של איזופור מאס לאחר האימון יצא לך 43 גרם פחימה, אתה שוקל 76 כלומר אתה צריך כ- 60 גרם פחמימה לאחר האימון, אז בנוסף לשייק תוכל לצרוך גם כמות קטנה של פחמימות ממקור כמו בננות ותמרים יחד עם השייק. בהצלחה.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה אחי
+- |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אבל על מנת לקבל יותר כיוון איזה גיינר מתאים לך: 1) הייתי קורא את המדריך של ישראלבודי לבחירת אבקה לעליה במסה: http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=81 2) הייתי מתקשר להתייעץ עם החנות של ישראלבודי הם תמיד שמחים לעזור ולייעץ: סניף רמת גן- ז'בוטנסקי 30. טלפקס- 03-6738373 סניף ראשון לציון- הרצל 42. טלפקס- 03-9690383
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני עכשיו עם ה פרו קומפלקס גיינר ומאוד מרוצה !
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|