|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#2 |
|
![]() כן זה בערך משהו כזה
תראה תוכנית כזאת שגיימר כתב פעם: תוכנית Sias (אני שינתי קצת את התוכנית והוספתי אימון המסטרינג) יום ראשון חזה+בייספס חזה לחיצת חזה 3x6 לחיצת חזה שיפוע עליון 2x10 פלייס שטוח 1x20 בייספס כפיפות מרפק עם מוט ישר 3x6 כפיפות מרפק בישיבה שיפוע עליון 2x10 פריצ'ר 1x20 יום שני רגליים סקוואט 3x6 לחיצת רגליים 2x10 פשיטת ברך 1x20 Sldd 3x6 כפיפות ברך 2x10 פשיטת ירך לאחור במכונה יעודית 1x20 יום שלישי כתפיים+טרייספס כתפיים לחיצת כתפיים מאחורי הראש 3x6 חתירה בעמדיה 2x10 הנפות לצדדים 1x20 טרייספס לחיצה צמודה 3x6 לחיצה צרפתית בדאמבל 2x10 פשיטת מרפקים מול פולי עליון 1x20 יום רביעי גב+תאומים גב חתירה בעמידה 3x6 מסור 2x10 פולי עליון 1x20 תאומים הרמות עקבים בלג פרס 3x6 הרמות עקבים בישיבה 2x10 הרמת עקבים על מדרה רגל רגל 1x20
![]() |
#3 |
|
![]() אני יודע יצא לי לראות את זה בתוכניות אימונים, ולאחר מכן עידן גם פירט על זה יותר...
עניין אותי, בגלל זה אני רוצה מאמר:ס
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה מתכוון למאמר בעברית? או גם אנגלית תופס? כי לא נראה לי שקיים כזה מאמר בעברית (אני בעצם בטוח שלא קיים כזה דבר).
הנה, מ- BB.com http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/fun/jeff1.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() חיפשתי בגוגל ומסתבר שבBB קום יש אחד שכותב מאמרים בשם Mark Sias, אז לא הצלחתי למצוא.
תודה עידן, אתה ממליץ על התוכנית?
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() הבעיה שלי היא שבזבזתי מספיק זמן באימונים שלי, אם זה תזונה לא נכונה או אימונים לא נכונים, תוכניות שהתוצאות המינימליות אצלהן לא מובטחות אני לא אנסה...
תודה בכל אופן..
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי תוכנית בלאי אחושילינג
כמות סטים קטנה מאוד לשריר שמאומן פעם בשבוע בלבד |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() עידן עזר לי להבין שהיא ממש לא משהו :p (אבל אחרי זה נטש ולא תירגם לנו עוד תוכניות אימונים שהבטיח
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() יאללה מחרימים את עידן מהפורום.
![]()
![]() |
#12 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() סתם בצחוק ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() הוא הבטיח לתרגם ונעלם .. איפה הwsb ? או הmax-ot ? או הdc ? או האחרות שהוא הציע ?
![]() יאללה חרם !! עריכה: איתן, לצורך גיבוש תוכנית לחרם - צפה במונטין שלך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
![]() חשבתי שהסכמנו ש-Max-Ot יצא מהפרק. ![]() WSB זאת תוכנית לפאוורליפטרים ו-DC לא היה לי אז חומר מאורגן לקרוא ממנו, אבל מצאתי עכשיו אתר טוב, אני אתחיל לתרגם משם. גם שם הוא מקשקש יותר מידי על למה התוכנית שלו יעילה ותוכניות אחרות לא וכל מיני אנקדוטות ארוכות, אני אצטרך פשוט לעשות עריכה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח לא זוכר מה סיכמנו כבר .. זה היה מזמן ..
בכל מקרה אתה לא חייב לי כלום, פשוט אתה אמרת שתתרגם ונעלת לנו ![]() תערוך תערוך זה בסדר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|