|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]()
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() תקרא מאמרים
|
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו פה יכול לבנות לי תוכנית?אני רוצה תוכנית שתתאים לנתונים שכתבתי פה.
|
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה יותר מהתוכנית, זה גם תזונה והכל...
http://www.israelbody.org/ קרא פה מאמרים ותחזור עם שאלות רלוונטיות יותר
#5 |
|
![]() אף אחד ככה סתם לא יבנה לך תוכנית אחי יש פה מה לעשות לאנשים בכל אופן תיכנס לאתר תיקרא יש תוכניות יש כל מיני דברים פשוט תחטט קצת.. בהצלחה
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אני דווקא כן מוכן לבנות לבן אדם תוכנית אבל הוא חושב שמה שיגרום לו לגדול זה התוכנית שהוא יעשה.
בודיבילדינג זה הרבה מעבר לאימונים נכונים.
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה לשניכם. אני נכנס ויתחיל לקרוא. יש לי רק שאלה. איזה תרגילים אפשר לעשות בבית?ללא צורך בחדר כושר.
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אתה צריך ציוד מינימלי..
שזה אומר: מוט ישר, מוט W(לא חייב), משקולות חופשיים, ספה משנה זוויות ופלטות. יש גם מאמר בנושא: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=18036
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() איתן, מה המסנג'ר שלך? ארצה לדבר איתך במסנג'ר.
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() tibia_tibia2@walla.co.il
כרגע אני הולך להתקלח ואז לראות סרט, אני אדבר איתך עוד 3 שעות גג..
#11 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() [quote=Logout]חח איתן חאי, אם הוא ישמתמש בכל הציוד הזה אז שירשם כבר לחדר כושר....כי הוא לא אתה צודק. מה המסנג'ר שלך?
|
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() כבר אמרו לי בכמה פורומים שאני צריך לעשות חיטוב.
איך עושים את זה? |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() אתה לא 5.4 אחוז שומן
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איפה ההודעה בראש האשכול?
כמו שהבנת - אתה שואל שאלות מאוד בסיסיות שקשה לענות עליהן ברגל אחת. תקרא את המאמרים באתר הראשי ותחזור עם שאלות יותר ספציפיות. האשכול הזה ננעל עקב סיבה זו. לשים לב לכותרות ענייניות, אשכולות עם כותרות "שאלה", "עזרה", "דחוף" ינעלו. Ice13, יש לך כמה תמונות שם בחתימה (הן מתחלפות או שאני סתם הוזה?) גדולות וחורגות מהגודל המורשה, תקטין אותן בבקשה למקסימום 150x350 פיקסלים (150 לגובה, 350 לרוחב) כמו שנקבע בעבר. תודה. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|