|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() מהם עשרה הסרטים הכי אהובים עליכם?
זאת העשרייה שלי: 1. מועדון קרב 2. סיפרות זולה 3. רקוויאום לחלום 4. אמריקה X 5. חומות של תקווה 6. פורסט גאמפ 7. שליחות קטלנית 2 8. החבר'ה הטובים 9. הטוב הרע והמכוער 10. כלבי אשמורת |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1.הסנדק
2.הסנדק 2 3.הסנדק 3 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() 1.שר הטבעות
300.2 3.שודדי הקאריביים 1 ו 2 3 אני מת לראות כבר! 4.הסמוראי האחרון 5.לב אמיץ 6.הפריצה לאלקטרז 7.מהיר ועצבני 1 2 3 8.סאות'פארק הסרט 9.למות בסטייל (dmx) 10.קון אייר |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 1. קזינו
2. הדבר הטוב הבא 3.סאות' פארק הסרט 4.אמריקה X 5.ג'קאס 1+2 6.שודדי הקריבים 7.שר הטבעות 8.מת לחיות 9.רוקי 10.קינג קונג
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חח קחו את שלי באורגינל..
1.הסנדק כל הטרילוגיה 2.מת לחיות כל הטרילוגיה 3.היום השלישי (אני פשוט אוהב ת'סרט הזה) 4.ג'קאסס 1 - 2 5.טרויה 6.איילנד 7.מועדון קרב 8.סופרקרוס 9. 8 מייל 10.הבריחה מאלקטרז
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע ממש למספר אבל אני יכול להגיד שאני נורא נורא נורא נורא רוצה לראות את הסרט של "איש משפחה"... שמעתי שהוא אחד החזקים.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סדרה פשוט גאונית! העשירייה שלי - לר לפי דירוג: 1.מת לצעוק 2 2.גול 3. 8 מייל 4.שודדי הקאריביים 5.שרק 6.עקיצה ב-60 שניות 7.פורסט גאמפ 8.מלחמת העולמות 9.חגיגה בסנוקר 10. 300 בטוח יש מלא שאני לא זוכר
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יכול להגיד לך שהוא די מצחיק אבל קצת חופר, ציפיתי ממנו ליותר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() 1) גלדיאטור
2) לב אמיץ 3) ממלכת גן עדן 4) טרויה 4) אלכסנדר הגדול 5) שר הטבעות 6) מלחמת העולמות 7) היום שאחרי מחר 8) חומות של תקווה 9) 300 10) רקוויאם לחלום
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה חופר בשכל?!?! אתה טבח בצ"י נכון, אבל מה אתה מבין, סרטים משעממים?!?!!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() שלי
1. 300 3. סופרקרוס 2. טרויה 4. מהיר ועצבני 1+2+3 5. שודדי הקריביים 6. מהיר ללא גבולות |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יש הרבה
300 טרויה לגעת ביהלום מת לחיות כל הסרטים חבל על הזמן גברים בשחור היה טוב jack ass בן זונהה במבי עקיצה ב 60 שניות המעניש סרט טוב מהיר ועצבני כל השלושה משו לפנים רמבו רוקי ויש עוד הרבה שאני לא חושב עליהם עכשיו =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() שכחתי לציין שאפקט הפרפר זה סרט אחד הרצחניים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() מעניין שאף אחד פה לא הזכיר את יצרים בדם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
סרט שפיץ! וואלה ידעתי שכחתי משהו! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() אבל מה הכנסת פה את היום שאחרי מחר ומלחמת העולמות?? יש סרטים הרבה יותר יפים מזה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() טיפשים בלי הפסקה
הנסיכה הקסומה ים של חברים צלילי המוזיקה הדרקון ספיחס חומות של תקווה לורנס איש ערב סיפורי הפרברים אמריקן פאי
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() 1)brat 1 - 2
2)slepoy 3)zona אתם לא מקירים ! ומהסרטים המוקרים זה: 4)leon 5)wasabi וכמאט כול הסרטים עם Jean Reno 6)כול הסרטים של מיסטר בין בעיקר (ג'וני אינגליש) (למרות שזה לא ההומור שאני אוהב,אבל זה מצחיק) 7)le Gendarme כוווול הפרקים,אני מת על Lui De Funes 8)tais_toi עם Jean Reno ו GERARD Depardie 9)LA CHEVRE - עם GERARD DEPARDIE ו Pierre Richard בינתיים זה כול מה שעולה לי לראש ! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|