![]() |
אשכול דיון על סרטים, מה הtop10 שלכם?
מהם עשרה הסרטים הכי אהובים עליכם?
זאת העשרייה שלי: 1. מועדון קרב 2. סיפרות זולה 3. רקוויאום לחלום 4. אמריקה X 5. חומות של תקווה 6. פורסט גאמפ 7. שליחות קטלנית 2 8. החבר'ה הטובים 9. הטוב הרע והמכוער 10. כלבי אשמורת |
1.הסנדק
2.הסנדק 2 3.הסנדק 3 :sbb4: :sbb4: :sbb4: |
1. קזינו
2. הדבר הטוב הבא 3.סאות' פארק הסרט 4.אמריקה X 5.ג'קאס 1+2 6.שודדי הקריבים 7.שר הטבעות 8.מת לחיות 9.רוקי 10.קינג קונג |
1.שר הטבעות
300.2 3.שודדי הקאריביים 1 ו 2 3 אני מת לראות כבר! 4.הסמוראי האחרון 5.לב אמיץ 6.הפריצה לאלקטרז 7.מהיר ועצבני 1 2 3 8.סאות'פארק הסרט 9.למות בסטייל (dmx) 10.קון אייר |
חח קחו את שלי באורגינל..
1.הסנדק כל הטרילוגיה 2.מת לחיות כל הטרילוגיה 3.היום השלישי (אני פשוט אוהב ת'סרט הזה) 4.ג'קאסס 1 - 2 5.טרויה 6.איילנד 7.מועדון קרב 8.סופרקרוס 9. 8 מייל 10.הבריחה מאלקטרז |
לא יודע ממש למספר אבל אני יכול להגיד שאני נורא נורא נורא נורא רוצה לראות את הסרט של "איש משפחה"... שמעתי שהוא אחד החזקים.
|
1) גלדיאטור
2) לב אמיץ 3) ממלכת גן עדן 4) טרויה 4) אלכסנדר הגדול 5) שר הטבעות 6) מלחמת העולמות 7) היום שאחרי מחר 8) חומות של תקווה 9) 300 10) רקוויאם לחלום |
יש הרבה.
ראיתי עכשיו את הסרט של אדי מרפי נורביט סרט מצחיק ויפה.. יש שם כמה סוסים גדולים.. |
1. ונילה סקיי
2. ונילה סקיי 3. ונילה סקיי 4. ונילה סקיי 5. ונילה סקיי 6. ונילה סקיי 7. ונילה סקיי 8. ונילה סקיי 9. ונילה סקיי 10. ונילה סקיי |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה אתה חופר בשכל?!?! אתה טבח בצ"י נכון, אבל מה אתה מבין, סרטים משעממים?!?!!? :mad: :mad: :mad: :boxing: :boxing: |
ציטוט:
סדרה פשוט גאונית! העשירייה שלי - לר לפי דירוג: 1.מת לצעוק 2 2.גול 3. 8 מייל 4.שודדי הקאריביים 5.שרק 6.עקיצה ב-60 שניות 7.פורסט גאמפ 8.מלחמת העולמות 9.חגיגה בסנוקר 10. 300 בטוח יש מלא שאני לא זוכר |
ואיי יהיה לי ממש קשה להחליט, בתור חובב סרטים, אבל אני אנסה:
1. הטוב הרע והמכוער 2. חומות של תקווה 3. שליחות קטלנית 2 4. הסנדק 5. ספרות זולה 6. החבר'ה הטובים 7. קן הקוקייה 8. החשוד המיידי 9. שבעה חטאים 10. גרין מייל (יחד עם סרט ענק נוסף בכיכובו של טום האנקס - פורסט גאמפ) |
אווווווווווףףףףףףףףף ממש קשה להחליט... הדירוג הוא לאו דווקא נכון פשוט קשה לי להחליט
1. לב אמיץ 2. שר הטבעות 3. הפטריוט 4. שודדי הקאריביים 5. גלאדיאטור 6. ממלכת גם עדן 7. סיפורו של אביר 8. 8 מיילס 9. כרוניקה של אקדח 10. גרין מייל אבל זה לא פייר כי יש מלא מלא סרטים מעולים שלפעמים אפילו יותר יפים מאלו... |
ציטוט:
אבל מה הכנסת פה את היום שאחרי מחר ומלחמת העולמות?? יש סרטים הרבה יותר יפים מזה.. |
וואי אני רואה שהרבה פה אוהבים את חומות של תקווה, טעם טוב יש לכם. :-) זה הסרט מס' 1 לדעתי, פשוט סרט גאוני.
1. חומות של תקווה 2. שבעה חטאים 3. רוחות של תשוקה (נא לא לצחוק בבקשה, זה באמת סרט איכותי) 4. עשרת הדיברות 5. מגרש השדים 6. אייס ונטורה 1 7. אייס ונטורה 2 8. שר הטבעות 2 9. הטורף 10. לכודים אני בטוח שיש עוד מלא סרטים שכרגע לא עולים לי לזכרון... |
ציטוט:
|
טיפשים בלי הפסקה
הנסיכה הקסומה ים של חברים צלילי המוזיקה הדרקון ספיחס חומות של תקווה לורנס איש ערב סיפורי הפרברים אמריקן פאי |
אני באמת לא מרבה לראות סרטים, אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח. אני עדיין חושב שחומות של תקווה זה הסרט הכי טוב והכי עמוק שראיתי ושאני אראה בזמן הקרוב. זה מסוג הסרטים שגורמים לך להמשיך לחשוב עליהם גם שעתיים אחרי שסיימת, כאלה סרטים אני אוהב.
|
1)brat 1 - 2
2)slepoy 3)zona אתם לא מקירים ! ומהסרטים המוקרים זה: 4)leon 5)wasabi וכמאט כול הסרטים עם Jean Reno 6)כול הסרטים של מיסטר בין בעיקר (ג'וני אינגליש) (למרות שזה לא ההומור שאני אוהב,אבל זה מצחיק) 7)le Gendarme כוווול הפרקים,אני מת על Lui De Funes 8)tais_toi עם Jean Reno ו GERARD Depardie 9)LA CHEVRE - עם GERARD DEPARDIE ו Pierre Richard בינתיים זה כול מה שעולה לי לראש ! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ