|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() במקום לפתוח 700 פוסטים שונים יש לי כמה שאלות ...
טחינה גולמית: אני מזהיר מראש שאין לי שום ידע על טחינה כי עד היום לא נהגתי לאכול טחינה כמקור לשומן איכותי אז השאלות קצת מפגרות.. 1. האם טחינה של "אחוה" 100% שומשום זה טחינה גולמית והיא טובה בתור שומן איכותי? 2. איזה כמות לאכול (בהשוואה לחופן אגוזים, כפית שמן זית)- מריחת שכבה דקה על לחם זה כמות לגיטימית של שומן לארוחה? פירות: כאן סתם מסקרן אותי כמה פירות אתם אוכלים ביום? איך אתם מתמודדים בחיטוב לא לאכול את כל הפירות הטעימים של הקיץ? תודה מראש אנשים!!!
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() 1.בטחינה גולמית יש יותר שומן מטחינה מעובדת ככה שזה לא משנה , אם אתה לא פריק של בריאות עדיף את הטחינה המעובדת של אחלה וכדומה , הבעיה היחיד השיש שם חומרים משמרים ושאר זבל שמכנסיים שם אבל הטחינה עצמה פחות "שמנה" ולדעתי יותר טעימה מגולמית (גם לא צריך להסבתך לערבב במים וכדומה).
2.כפית על פרוסת לחם יחידה יספיק 3.פרי אחד ביום לאחר האימון , אוכלים את כל הפירות שאנו רוצים ביום העמסה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי הפירות- אני בדיוק כמוך (למרות שיש האומרים שלא טוב לאכול בהעמסה פירות בגלל פרוקטוז או משהו כזה)
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() בהעמסה אתה מעלה את אחוז הפחממו מהצריכה היומים שלך.. לא כל כך משנה איזה פחמימות אתה אוכל אבל עדיף שלא יהיו מסוכרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל יש גם להוסיף שטחינה מעובדת בריאה פחות מטחינה גולמית בשל כל הכימיקלים שמוסיפים לה להארכת אורך חיי המדף שלה וכדומה. שיקולים שלך בסופו של דבר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
סתם סתם. ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קח קופסת טחינה של אחלה או צבר או מה שתבחר , ראה מאחורה מרכיבים. כל E-XXX שאתה רואה , סרטן ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|