|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כרגע אני בחיטוב,ירדתי מ-85 קילו ל-78 ירידה של די הרבה שומן ונוזלים ויש ירידה משמעותית בכוח ממה נובעת הירידה הדרסתית בכוח?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה טיפ לשיפור הכוח בחיטוב תעשה העמסת פחמימות/צי'ט יום לפני אימון ואז תיראה איך תשתפר בכוח (: זה עוזר לי מאוד בחיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אולי פסיכולוגי ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() באיזה נפח,תדירות ועצימות אתה עובד?
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
א.בימים של אימון אני עושה אירובי עד שאני שורף 300 קלוריות (25 דקות בערך) +בערך 250 קלוריות שנשרפים באימון משקולות,וביום ללא אימון אני עושה אירובי עד שאני שורף 550 קלוריות,ככה כל יום המאזן השלילי נשאר זהה ואני יכול גם לאכול יותר כמו שאני אוהב. ב.את רוב הכוח אני מאבד בלחיצות חזה,בשרירים קטנים איבדתי פחות כוח. fbw חזה לחיצת חזה-2x4-6/2.5 לחיצת חזה עליון-1x8/2 1x10-12/1 גב טי באר-2x4-6.2.5 פולי עליון אחיזה צרה-1x8/2 1x10-12/1 כתפיים הנפות לצדדים-2-3x8-12/1-1.5 יד אחורית פושדאוון-2x8-12/1-1.5 יד קדמית כפיפות מרפק במוט ישר-2x8-12/1-1.5 רגליים(אני לא עושה סקוואט כי יש לי כאבים בברכיים) סופר סט כפיפת,פשיטת ברכיים-3x8-12/1-1.5 בטן כפיפות בטן על מזרון-3x10-20/1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה בגלל החוסר בפחמימות..זה טבעי שתרגיש חלש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() לא ממש הורדת את הנפח, אבל עדיין גם בתוכנית כזאת בגירעון קלורי לא אמורה להיות ירידה משמעותית בכוח.
בשאר השרירים הירידה לא משמעותית לדבריך? מה לגבי שילוב שבוע של עבודה קלה אחת ל 4-5 שבועות?
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב.כרגע אני כבר בקושי יורד בכוח,האיבוד היה רק בהתחלת החיטוב. ג.אין מצב שהירידה בכוח היא בגלל שאני אוכל קצת פחממות?(אני על 190 גרם ובמאסה הייתי אוכל מעל 600 בגלל החילוף החומרים המהיר שלי). ד.יש קשר בין איבוד נוזלים לכוח?כי איבדתי המון נוזלים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כי אתה סיסי :):):):) ("נקבה")
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה שהגוף לא התרגל לירידה בכמויות של הפחמימות ?
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() דיי לחרטט .
שומן = כוח. הורדת שומן ---> 100% אתה תרד במשקלים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי חבר שלפני שנה הרמנו את אותם משקלים ואני אפילו יותר ממנו. אחרי חצי שנה הוא העלה במסת השומן ואני עליתי מסת שריר נקייה. הוא עבר אותי במשקלים אבל גם באחוז השומן. והיום לפני חודש הוא סיים חיטוב ואנחנו שוב כמעט באותם המשקלים ושוב אני טיפה יותר ממנו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי הייתה לו מאסת שריר גדולה יותר, וכנראה גם הוא שקל יותר ממך. שומן לא שווה כוח. משקל =כוח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ב.ירידה של לפחות קילו בשבוע לאחר כמעט חודש וחצי של חיטוב זה לא קצת מהיר מידי? אני בערך 78 קילו על 11 אחוז שומן. |
|
![]() |
![]() |