|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1. מאיזה ירקות ניתן לאכול חופשי בחיטוב? (חצילים? פטריות? גמבה? מלפפון? עגבניה?)
2. על מה מבוססת דיאטת אטקינס? לא להכניס שום פחמימה לגוף? אבל גם במוצרי חלב ובשר יש פחמימות... 3. חיטוב "מאיצים" כאשר מורידים את ערך הפחמימות היומיות מהתפריט זה נכון? עד כמה אפשר לרדת? תודה רבה.
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
תעשה דיאטה נורמלית, אני לא מבין את ההיגיון מאחורי השחיטה הזאת של הדיאטות המטורפות האלו. אז תמשכו את זה עוד חודש - מה קרה??? אלא אם כן אתם רוצים לרדת לאחוז שומן ממש נמוך ואז זה עוד איכשהו מתקבל על הדעת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני ממש ממש לא חושב שהדיאטה הזאתי לא מסתדרת למי שמאתמן, באמצע האימון אתה תעלף במאגרי גילקוגן ריקים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אז נגיד ואתה מפסיק להתאמן?
תסבירו קצת על הדיאטת אטקינס מי שיודע , וגם על הפחמימות בחיטוב ושאר ירקות :d הרי בסה"כ בדיאטות שרוב מפתחי הגוף עושים בעולם שזה מבוסס פחות או יותר על שיטת "חיטוב" בסופו של דבר אתה יורד לכמות פחמימות שאם היטלר היה התזונאי שלך היית מקבל יותר.
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש ספרים מצויינים על הדיאטנות בסיגנון - ud.2, psmf אני אישית לא חושב שזה דבר חכם לעשות, אבל וואלה יש אנשים שעושים את זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחי לפי מה שהבנתי זאת דיאטת שאסור לך לאכול בא ירקות אפילו רק מוצרי חלבון שיש בהם עד 3 גרם פחמימה במאה גרם חבר שלי ניסה אותה ופרשש אחרי יומיים הדיאטה גרמה לו להקיא כמו מטורף אבל אני מכיר מישהו שהרזה איתה ארבעים קילו בכמה חודשים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() בקרוב (טוב לא ממש בקרוב) תבינו הכל.
מספיק להטעות אנשים ולהציג את דיאטת אטקינס, או כל דיאטה דלת פחממות אחרת כדיאטת השטן, או לחילופין להציג אותה כאילו יש לה יתרון מטבולי-בעזרתו יורדים בטיל בשומן. זאת בסה"כ גישה אחרת.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך מאיצים חיטוב? ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() jump her boodie ass מקפיץ
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אני ישאר על 1600 קלוריות ל70 קילו שלי וירוץ יותר ויותר עצימות ויתאמן יותר חזק זה נחשב האצה? או שאני צריך לרדת לפחות מה100 פחמימות הקבועות ?
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם תעשה יותר אירובי אתה תרד מהר יותר. אין סיבה לרדת מ100 גרם פחממות אלא אם אתה כבר יחסית חטוב
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אז בקיצור - להישאר על התפריט שלי שהוא ממילא קצת פחות מ100 פחמימות להתאמן אירובי יותר חזק וזהו. תודה רבה
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() עוד משהו בולט יש נוסחה לחישוב משקל שבו אני יהיה חטוב?
או רק עם מכונות?
![]() |
#17 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחח נהנה אני לא תודה על העזרה
נוסחה אין לבדוק משקל שבו אתה חטוב לפי מה שהבנתי מחבר.. 100 גרם זה ההמלצה הגורפת נכון ? הכוונה לרוב האנשים? תודה רבה קבל מוניטין