|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עכשיו מסתכל בזירת הגולשים של באדי בילינג נקודה קום ופשוט בשוק יש שם מפלצות לא מהעולם הזה אך אתם מסבירים תהבדל רמות המטורף הזה ואני לא מדבר על המקצוענים רק אני מדבר על ההבדל בן המתאמן הממוצע מה זה הם מתאמנים ואוכלים אחרת או משהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() הגנטיקה של הישראלים דפוקה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חומרים
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חומרים,אלא אם כן יש שם אנשים שבטח מתאמנים כמה שנים טובות.
גנטיקה טובה יש בכל מקום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש שם גם מלא שחיפים ושמנים, אני מכיר את האתר הזה מאוד טוב ואני כל יום נמצא שם ומגיב שם,
הגזמת, פשוט יש שם הרבה משתמשים אז מן הסתם אתה תראה גם יותר סוסים...
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() הם טחונים בכסף זה דבר ראשון
דבר שני מתוך כמה מיליוני משתמשים שלהם פשוט יש הרבה סוסים.
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() הם הרבה יותר מפותחים מכל בחינה מה גם המחירים שם בהתאם , אם כל התוספים שתראה בארץ היו עולים בשליש מחיר פחות לא היית קונה?
הייתי פותח מעבדה בבית אם כן , לכן יש תוצאות בהתאם , בכל סופר כמו סופרסנטר ,מגה וכאלה כמו אצלנו אצלהם בסופרים בסדר גודל כזה (הרבה יותר גדול אבל לא נתעסק בקטנות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה ידוע שבחו"ל סטרואידים הרבה יותר נפוץ ..
(מן הסתם בגלל שזה יותר זול שם ויותר קל להשגה ..) בכל מקרה גם תחשוב שבסה"כ אנחנו מדינה קטנה והפורום בדיבילדינג קום זה פורום עולמי שכל העולם כותב בו .. ויש שם פי 1000 משתמשים בערך אם לא הרבה יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() עזבו אז תפורום ההבדלי רמות מאוד גדולים ואני בטוח שכל אדם שייצא לו להיות בארצות הברית וללכת למכוני כושר וכאלה יכול להעיד על כך וזה מעניין ממה הפער המטורף הזה נובע.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל ראשי
|
![]() דבר נוסף שצריך לזכור שבארצות הברית יש פרו-הורמונים חוקים שניתן לקנות בכל חנות תוספי מזון ליד הבית והנגישות של אנשים לחומרים מאוד חזקים היא שונה מאוד מאשר בארץ.
תחשוב שהיית יכול להכנס לכל חנות תוספי מזון בארץ ולקנות לך ב100$-200$ סייקל של פרוהורמנים שיעלה אותך 3-6 ק"ג שריר ולעשות אפילו כמה כאלה בשנה וזאת לא עבירה על החוק ואפילו יש הוראות שימוש על המוצרים זה הרבה יותר פשוט ובנוסף המודעות שם לכל התחום הזה הרבה יותר גדולה וככה גם ההשקעה של האנשים בתחום למרות שגם בארץ לא חסרים חברה רצינים.
![]() |
#16 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
נקודה נוספת היא העלות של המוצרים אם סייקל של פרו הורמונים שעולה לך 100$-200$ בארצות הברית תחשוב על המחיר שהוא יעלה לך בארץ.... לא בהכרח משתלם לכולם להוציא כל כך הרבה כסף על התחביב שלהם.
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
באמת בחול הם קונים את כל התוספים האפשריים שיפעלו על בניית השרירים מכל נקודה ומעמיסים במקררי ענק שלהם אוכל לשבוע והם משיגים 90 קילו חטוב מהר מאוד.כמו מה שרוני אמר על הבית שלו.... כל עוד הספונסרים מביאים את האוכל הוא לא יוצא לשום מקום חוץ מהמכון כושר באוף סיזן.
![]() |
![]() |
#19 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() לפי דעתי הפער נובע ברמת האנשים בפורום.
שם לא תראו תמונות של אנשים שמתאמנים שבוע וגם לא חודשיים שלושה. מתאמנים מתחילים נרשמים לשם ולא מתערבים בדיונים שאינם מבינים בהם, אלא רק אוגרים מידע ומיישמים. אחרי שנתיים שלוש של אימונים אותו בחור יעלה תמונות ואז תראו את התוצאות. גם לא תראו שם שאלות כמו - איזה חלבון יותר טעים, שוקו או וניל? וכו' וכו'. פשוט פורום מקצועי למקצוענים ומי שלא מקצוען, יושב בצד ומקשיב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |