ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הבדלי הרמות בן הארץ לחו"ל (https://israelbody.com/showthread.php?t=8372)

Deja Vu 21-04-07 14:13

הבדלי הרמות בן הארץ לחו"ל

אני עכשיו מסתכל בזירת הגולשים של באדי בילינג נקודה קום ופשוט בשוק יש שם מפלצות לא מהעולם הזה אך אתם מסבירים תהבדל רמות המטורף הזה ואני לא מדבר על המקצוענים רק אני מדבר על ההבדל בן המתאמן הממוצע מה זה הם מתאמנים ואוכלים אחרת או משהו?

Nareznoy 21-04-07 14:14

הגנטיקה של הישראלים דפוקה?

THE_JUGGERNAUT 21-04-07 14:15

חומרים

ahtung 21-04-07 14:16

חומרים,אלא אם כן יש שם אנשים שבטח מתאמנים כמה שנים טובות.
גנטיקה טובה יש בכל מקום.

shahaflol 21-04-07 14:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
אני עכשיו מסתכל בזירת הגולשים של באדי בילינג נקודה קום ופשוט בשוק יש שם מפלצות לא מהעולם הזה אך אתם מסבירים תהבדל רמות המטורף הזה ואני לא מדבר על המקצוענים רק אני מדבר על ההבדל בן המתאמן הממוצע מה זה הם מתאמנים ואוכלים אחרת או משהו?

השימוש סטראוידים בארה"ב הרבה יותר נפוץ בקרב כל המתאמנים, כולל המתחילים.

Deja Vu 21-04-07 14:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nareznoy
הגנטיקה של הישראלים דפוקה?

לא יודע כבר מה לחשוב או שיש שם מלא שעל סייקלים או שמשו מאוד שונה בתפיסה בתזונה ובאמונים בארץ או שבאמת יש פה לאנשים חרא גנטיקה זה ממש מוזר

THE_JUGGERNAUT 21-04-07 14:18

ציטוט:

לא יודע כבר מה לחשוב או שיש שם מלא שעל סייקלים או שמשו מאוד שונה בתפיסה בתזונה ובאמונים בארץ או שבאמת יש פה לאנשים חרא גנטיקה זה ממש מוזר

נו באמת מה אתה ילד?

SiX PACK 21-04-07 14:18

יש שם גם מלא שחיפים ושמנים, אני מכיר את האתר הזה מאוד טוב ואני כל יום נמצא שם ומגיב שם,
הגזמת, פשוט יש שם הרבה משתמשים אז מן הסתם אתה תראה גם יותר סוסים...

Leo 21-04-07 14:18

הם טחונים בכסף זה דבר ראשון

דבר שני מתוך כמה מיליוני משתמשים שלהם פשוט יש הרבה סוסים.

Moshe 21-04-07 14:19

הם הרבה יותר מפותחים מכל בחינה מה גם המחירים שם בהתאם , אם כל התוספים שתראה בארץ היו עולים בשליש מחיר פחות לא היית קונה?
הייתי פותח מעבדה בבית אם כן , לכן יש תוצאות בהתאם , בכל סופר כמו סופרסנטר ,מגה וכאלה כמו אצלנו אצלהם בסופרים בסדר גודל כזה (הרבה יותר גדול אבל לא נתעסק בקטנות :) ) , מוכרים אבקות חלבון , חטיפי חלבון וכדומה סטנד ככה באמצע הסופר , ככה שההורים לא כמו בארץ מפחדים וכדומה על הילדים שלהם המודעות שם הרבה יותר גדולה ולכן זה ככה מה גם האנגלית שלהם היא שפת אם הם קוראים מלא דברים שיש באינטרנט שאנשים רושמים כולל מחקרים וכדומה שאנחנו דיי מתעצלים לעשות זאת גם כאלו שיודעים אנגלית ברמה טובה...

YNZ 21-04-07 14:20

כן זה ידוע שבחו"ל סטרואידים הרבה יותר נפוץ ..
(מן הסתם בגלל שזה יותר זול שם ויותר קל להשגה ..)
בכל מקרה גם תחשוב שבסה"כ אנחנו מדינה קטנה והפורום בדיבילדינג קום
זה פורום עולמי שכל העולם כותב בו ..
ויש שם פי 1000 משתמשים בערך אם לא הרבה יותר

Deja Vu 21-04-07 14:23

עזבו אז תפורום ההבדלי רמות מאוד גדולים ואני בטוח שכל אדם שייצא לו להיות בארצות הברית וללכת למכוני כושר וכאלה יכול להעיד על כך וזה מעניין ממה הפער המטורף הזה נובע.....

damn 21-04-07 14:38

ציטוט:

עזבו אז תפורום ההבדלי רמות מאוד גדולים ואני בטוח שכל אדם שייצא לו להיות בארצות הברית וללכת למכוני כושר וכאלה יכול להעיד על כך וזה מעניין ממה הפער המטורף הזה נובע.....

יש את יוגב אם אני לא טועה, תשאל אותו.

Amit 21-04-07 14:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
הם הרבה יותר מפותחים מכל בחינה מה גם המחירים שם בהתאם , אם כל התוספים שתראה בארץ היו עולים בשליש מחיר פחות לא היית קונה?
הייתי פותח מעבדה בבית אם כן , לכן יש תוצאות בהתאם , בכל סופר כמו סופרסנטר ,מגה וכאלה כמו אצלנו אצלהם בסופרים בסדר גודל כזה (הרבה יותר גדול אבל לא נתעסק בקטנות :) ) , מוכרים אבקות חלבון , חטיפי חלבון וכדומה סטנד ככה באמצע הסופר , ככה שההורים לא כמו בארץ מפחדים וכדומה על הילדים שלהם המודעות שם הרבה יותר גדולה ולכן זה ככה מה גם האנגלית שלהם היא שפת אם הם קוראים מלא דברים שיש באינטרנט שאנשים רושמים כולל מחקרים וכדומה שאנחנו דיי מתעצלים לעשות זאת גם כאלו שיודעים אנגלית ברמה טובה...

מסכים איתך

Shlomik 21-04-07 14:45

דבר נוסף שצריך לזכור שבארצות הברית יש פרו-הורמונים חוקים שניתן לקנות בכל חנות תוספי מזון ליד הבית והנגישות של אנשים לחומרים מאוד חזקים היא שונה מאוד מאשר בארץ.
תחשוב שהיית יכול להכנס לכל חנות תוספי מזון בארץ ולקנות לך ב100$-200$ סייקל של פרוהורמנים שיעלה אותך 3-6 ק"ג שריר ולעשות אפילו כמה כאלה בשנה וזאת לא עבירה על החוק ואפילו יש הוראות שימוש על המוצרים זה הרבה יותר פשוט ובנוסף המודעות שם לכל התחום הזה הרבה יותר גדולה וככה גם ההשקעה של האנשים בתחום למרות שגם בארץ לא חסרים חברה רצינים.

Leo 21-04-07 14:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shlomik
דבר נוסף שצריך לזכור שבארצות הברית יש פרו-הורמונים חוקים שניתן לקנות בכל חנות תוספי מזון ליד הבית והנגישות של אנשים לחומרים מאוד חזקים היא שונה מאוד מאשר בארץ.
תחשוב שהיית יכול להכנס לכל חנות תוספי מזון בארץ ולקנות לך ב100$-200$ סייקל של פרוהורמנים שיעלה אותך 3-6 ק"ג שריר ולעשות אפילו כמה כאלה בשנה וזאת לא עבירה על החוק ואפילו יש הוראות שימוש על המוצרים זה הרבה יותר פשוט ובנוסף המודעות שם לכל התחום הזה הרבה יותר גדולה וככה גם ההשקעה של האנשים בתחום למרות שגם בארץ לא חסרים חברה רצינים.

בארץ זה גם אמור להיות חוקי אז.

Shlomik 21-04-07 14:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
בארץ זה גם אמור להיות חוקי אז.

אמור זה מילה יפה, אבל משרד הבריאות שלנו בארץ קצת מפגר מאחור ולא מאשר הרבה דברים שה FDA כן מאשר מחוסר ידע או חוסר רצון לקחת אחריות ובנוסף חלק מהדברים כן חוקים פשוט אין להם עדיין יבואן רשמי בארץ ולכן אינם זמינים לנו באותה צורה.
נקודה נוספת היא העלות של המוצרים אם סייקל של פרו הורמונים שעולה לך 100$-200$ בארצות הברית תחשוב על המחיר שהוא יעלה לך בארץ.... לא בהכרח משתלם לכולם להוציא כל כך הרבה כסף על התחביב שלהם.

Leo 21-04-07 14:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shlomik
אמור זה מילה יפה, אבל משרד הבריאות שלנו בארץ קצת מפגר מאחור ולא מאשר הרבה דברים שה FDA כן מאשר מחוסר ידע או חוסר רצון לקחת אחריות ובנוסף חלק מהדברים כן חוקים פשוט אין להם עדיין יבואן רשמי בארץ ולכן אינם זמינים לנו באותה צורה.
נקודה נוספת היא העלות של המוצרים אם סייקל של פרו הורמונים שעולה לך 100$-200$ בארצות הברית תחשוב על המחיר שהוא יעלה לך בארץ.... לא בהכרח משתלם לכולם להוציא כל כך הרבה כסף על התחביב שלהם.

קיצר צריך לזיין בשכל את משרד הבריאות עם בולשיט ולשים מעבדות בארץ , סתם מחשבה...

באמת בחול הם קונים את כל התוספים האפשריים שיפעלו על בניית השרירים מכל נקודה ומעמיסים במקררי ענק שלהם אוכל לשבוע והם משיגים 90 קילו חטוב מהר מאוד.כמו מה שרוני אמר על הבית שלו.... כל עוד הספונסרים מביאים את האוכל הוא לא יוצא לשום מקום חוץ מהמכון כושר באוף סיזן.

hell 21-04-07 15:05

לפי דעתי הפער נובע ברמת האנשים בפורום.
שם לא תראו תמונות של אנשים שמתאמנים שבוע וגם לא חודשיים שלושה.
מתאמנים מתחילים נרשמים לשם ולא מתערבים בדיונים שאינם מבינים בהם, אלא רק אוגרים מידע ומיישמים.
אחרי שנתיים שלוש של אימונים אותו בחור יעלה תמונות ואז תראו את התוצאות.
גם לא תראו שם שאלות כמו - איזה חלבון יותר טעים, שוקו או וניל? וכו' וכו'. פשוט פורום מקצועי למקצוענים ומי שלא מקצוען, יושב בצד ומקשיב.

Deja Vu 21-04-07 15:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell
לפי דעתי הפער נובע ברמת האנשים בפורום.
שם לא תראו תמונות של אנשים שמתאמנים שבוע וגם לא חודשיים שלושה.
מתאמנים מתחילים נרשמים לשם ולא מתערבים בדיונים שאינם מבינים בהם, אלא רק אוגרים מידע ומיישמים.
אחרי שנתיים שלוש של אימונים אותו בחור יעלה תמונות ואז תראו את התוצאות.
גם לא תראו שם שאלות כמו - איזה חלבון יותר טעים, שוקו או וניל? וכו' וכו'. פשוט פורום מקצועי למקצוענים ומי שלא מקצוען, יושב בצד ומקשיב.

נניח שנקנה תשטויות שתאומר פה על הפער בפורום עדיין זה לא מסביר תפער האמיתי שיש במציאות ויש פער גדול

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:35.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ