|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי, אני בן 28 , גובה 1.80, משקל 87 ק"ג
הפעם האחרונה שהתאמנתי ברצינות הייתה לפני שנתיים ועלית במסת שריר ועיצוב מ70 ק"ג ל84 ק"ג, זה נעשה בשילוב עם תזונה נכונה, אבקת חלבון ואימונים אינטנסיביים. לאחר שנולד בני ה1 התחלתי להתאמן פחות ופחות.. האימונים נעשו בבית עם ציוד שאספתי עם השנים: ספת כושר מוט w מוטות קטנים לידיים, מתח וחבל trx והמון משקל ![]() מכיוון שהמשכתי לשמור על תזונה נכונה (יחסית) מבנה הגוף נשמר, רק מסת השריר ירדה והשומן עלה - מה שיצר גם כרס קטנה ושומן בצדדים ("שניצלים") מה שמוביל אותי לדבר הבא: אני מת להתחיל חיטוב כדי להעלים את כל עודף השומן ובמיוחד באזור הבטן!! אני אשמח לעזרתכם בנושא: אף פעם לא התמחיתי בתוכניות חיטוב.. וראיתי שיש כל מיני תוכניות אימונים, ורציתי לדעת אם מישהו היה במצב שלי ואיזה אימון עזר לו. המון תודות לעוזרים/מייעצים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים שבניתי לעצמי (מסת שריר) - דעתכם/עזרתכם? | ניסים כ | אימונים | 7 | 09-04-11 10:19 |
תוכנית אימונים בחיטוב.. | almoni | אימונים | 4 | 26-08-09 20:57 |
תוכנית אימונים בחיטוב | avram1 | אימונים | 10 | 25-12-08 16:35 |
גנים או תוכנית אימונים לא טובה??צריך את עזרתכם... | chenra | אימונים | 7 | 11-12-08 09:47 |
עצה בנוגע לתזונה\תוכנית אימונים - מבקש את עזרתכם | tsunami | תזונה ותוספים | 4 | 05-08-07 16:17 |