|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן אנשים מה קורה?
אני מתאמן כבר שנה וחודשיים , עד עכשיו עשיתי פיצול של AB - חזה עם יד אחורית ורגליים וגב עם כתפיים ויד קדמית. ובא לי לרענן קצת ולהתמקד יותר מכתפיים וביד הקדמית שלי. אני מרגיש כשאני מגיע ליד הקדמית באימון של הגב...אז היד הקדמית שלי כבר גמורה. אז החלטתי לשנות טיפה. A - chest/back/legs B - shoulder / biceps / tri בעיקרון אני פחות מחפש תגובות בהקשר לפיצול עצמו כי אני פשוט אוהב להתנסות בדברים חדשים ולראות מה עובד עליי. ( וכן אני יודע שחזה וגב ביחד זה קשה אבל המטרה שלי היא להחליף ביניהם כל שבוע) השאלה שלי היא כזאת : איך הסדר אימונים בשבוע אמור להיות? ABXXAB AXBXAXB BAXXBA? כי בחזה ובגב היד האחורית וגם הקדמית וגם הכתפיים בעצם עובדים , השאלה אם זה יהיה overtraining? ממה להתחיל קודם? מ A או מ B? אשמח לתוגובות בעניין...תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חזה,גב ורגליים באימון אחד?? לדעתי מעמיס יותר מדי..
אבל אם אתה רוצה חנסות ואולי לחדש לנו כמה דברים בהצלחה. בקשר לשאלה שלך, כמו שאמרת בגב יד קדמית וכתפיים עובדות די חזק ולכן עדיף יום מנוחה בין גב ליד קדמית וכתפיים. AxBxAxB לדעתי יהיה מצויין..
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בכל מקרה זה באמת הספליט הכי טוב אבל זה לוקח את כל השבוע....בלי יכולת לתמרן בין הימים וזה קצת מבאס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה שלא אתה המצאת את החלוקה לא אומר שהיא טובה.
גם אני לא אהבתי את הפיצול, אם אתה סקרן ורותה לנסות- לך על זה, זה לא יהרוג אותך. הייתי הולך על הסדר אימונים הראשון שהצגת. אפילו מנוחה של יום בודד תספיק, אני אוהב באייבי לעשות Abxabxx שישבת לנוח, ושלישי גם. בהצלחה.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה abxabxx תזכור הגוף גודל במנוחה!!
משקל עןלה בסדר וסטים אימונים נכון יותר שריר ! תראה את התוכנית שלך !
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ברמת העיקרונית זאת התוכנית
A deadlift 3x5 bent over rows 3x8 chin up 2xfailure Straight-Arm Lat Pulldown 2x10 press 3x5 lateral raise 3x8 front raise 3x8 biceps curles 2x8 preacher curles 2x8 Seated Incline Dumbbell Bicep Curl 2x10 B bench press 3x6-8 incline bench DB 3x8-10 crossover 2x10 squat 3x5 dips 3x8 skullcrusher 2x8 pushdown 2x10 A wide grip 3xfailure pulldown chin up 2x10 face pulls 3x12 pullover for back 2x10 DB row(drop set) 2x10 DB press 3x8 , 1x10(drop set) wide grip upright row superset lateral raise 3x10 hammer 3x8 Dumbbell Bicep Curl 3x8 B incline bench press 3X8 DB press bench 3x10 Bent-Arm Dumbbell Pullover 3x8 squat 3x5 lunges 3x8 CG bench press 3x8 incline skullcrusher 2x10 pushdown 2x12 אבל שאני מגיע למכון אני אוהב לשנות דברים ולפעמים אני פשוט הופך ליצרתי בזמן האימון. יש לי מספיק ניסיון ואני מודע למה שאני עושה. נ.ב זאת כמובן התוכנית שהייתי עושה עד עכשיו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבאת לי ss בהסוואה? נו באמת...אולי חאלס עם זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיק לדבר שטויות תקרא מה הוא רושם נכון שהוא לקחת את זה רחוק מדיי גם לדעתי אבל הבסיס נכון
תעשה לככה 8-10 סטים שריר גדול 6-5 סטים כתפיים 2-3 שריר קטן תתמקד בשרירים הגדולים ולעלות משקלים יותר חשוב ממליון סטים מנסיון ו4 אימונים בשבוע מספיק!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשה לשינוי תרגילים לגב | בחור כארז | אימונים | 3 | 23-12-12 16:14 |
בקשה לשינוי כינוי | BambaBuilder | פיתוח גוף-כללי | 10 | 08-06-09 00:29 |
[שאלה]בקשר לשינוי שלי.. | DarkEyeZ | אימונים | 2 | 16-09-08 20:58 |
מישהו שם לב לשינוי של דרה? | Shady's_Soldier | פיתוח גוף-כללי | 19 | 16-09-07 18:10 |
לינק-תוכנה לשינוי אי פי | Goldberg | פיתוח גוף-כללי | 5 | 13-07-07 12:27 |